Dat was lang geleden.

Dat was lang geleden.Het was een hele tijd dat ik koi ingepakt had, het werd tijd dat ik nog eens wat oefende, want ik wil nog het een en ander verkopen dit jaar.

Je zult zeggen, welke koi heb je nu verkocht en ingepakt ? Tja, dat waren de koi van Interkoi Almere die de winter hier doorgebracht hadden vanaf 10 december, en nu plaats moeten ruimen voor de nieuwe koi die op punt staan om van Japan te komen. Ik heb er vandaag nog even met Ben over gepraat, en hij is enorm in zijn nopjes met zijn keuze. We worden stilaan nieuwsgierig.

Je ziet op één van de filmpjes ook de geweldige sanke met zijn 2 ogen die toch wel over de 30 cm was ondertussen, maar die kwalitatief zeker nog wat te bieden heeft. de ginrin waren bij aankoop veel kleiner, maar er zit heel wat potentie in enkelen. Iemand die goede en gezonde koi zoekt en niet naar Arendonk wenst te komen...klop eens aan bij Ton.

Voor controle van een paar koi, heb ik even nog één van mijn favorieten gebowld, de fantastische Mamo Cherie. Deze kohaku van de Bentley bloedlijn werd door mij op de veiling van Momotaro aangekocht en ik was hier onmiddellijk van gecharmeerd. Helaas heeft ze een minder goed mudpondjaar achter de rug bij Momotaro. Haar verblijf in Arendonk heeft haar zeker geen slecht gedaan, want ze gaat er met rasse schreden op vooruit. Deze kohaku is bijna of al over de 70 cm, 3 jaar oud, en wordt een kanjer van een koi. De eigenaar heeft er niet alle vertrouwen in, maar ik wel. Hij heeft me beloofd dat, als ze na 3 jaar in zijn vijver goed geëvolueerd is, ik ze mee mag nemen naar de show. Ik durf er bijna mijn hoofd op verwedden dat ze dan dik over de 80 cm zal zijn, en mee zal dingen naar een dikke prijs. Onthou deze koi, want je zult ze zeker nog terugzien...

En mijn filmpjes zijn natuurlijk ook niet te versmaden:
filmpje-01
filmpje-02
filmpje-03
Mamo Cherie

inclusief commentaar

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Mamo Cherie,Willy heeft er niet alle vertrouwen in........?
Toch niets mis met deze Bentley?!

Gr.Jack

jack on 26/02/2010 20:27

Met een rood oog wordt je in Japan Grand Champion, en wij in Apertern of Arcen met deze...

luc on 26/02/2010 20:45

Momo Cherie, de kers op de taart zullen we maar zeggen. Wat een plaatje, en geloof me in het echt nog veel mooier dan op de foto of het filmpje! Geweldige huidkwaliteit. Ik heb het al gezegd op mijn site in het nieuws maar het lijkt wel of de vijvers van Luc beter zijn dan de vijvers bij Momotaro! Alle vissen zien er geweldig uit!

Ton on 26/02/2010 21:53

Zo aan de foto's en het filmpje te zien heeft Mampo cherie een behoorlijke groei doorgemaakt, zowel in lengte als iets in de breedte voor zover ik dit kan beoordelen vanaf foto en filpmje.

als ik me niet vergis is de bloedlijn een zus van Bentley, net zoals onze kohaku. ben natuurlijk direct benieuwd hoe onze kohaku het heeft gedaan de afgelopen periode en hoe Ben haar toekomst ziet.

kunnen jullie een update geven.

stephan on 27/02/2010 11:35