De 15 (ondertussen 13) overblijvers deel 2

 De 15 (ondertussen 13) overblijvers deel 2Traag maar zeker gaan we naar het gewenste resultaat om alle overblijvende koi nog te verkopen.

Al de koi die zaterdag niet worden verkocht, zullen de kans krijgen om dit jaar verder op een normale manier, dus zonder hulpmiddelen verder te ontwikkelen.

Niet dat dit erg is, want niettegenstaande het feit dat ze niet verkocht werden, wil dit niet zeggen dat het geen goede tosai zijn…niets is minder waar, want er zitten zeker nog begerenswaardige exemplaren tussen.

Ik zet de deelnemers van vandaag even op een rijtje, en dan zien we wel. Gisteren werden er trouwens weer 2 schoonheden opgehaald.

Hier zie je kohaku 1811028 die deel uitmaakte van het opgroeiproject, bovendien nog vrouwelijk. Bij aankoop 18 cm, nu 35 cm, wat zeker niet onverdienstelijk is, en dat op de leeftijd van 8 maanden. Groeien is één ding maar groeien en met behoud van kwaliteit is een tweede ding dat je niet mag verwaarlozen.

De kohaku heeft echter veel in de mars om uit te groeien tot een dankbare koi met serieuze toekomstmogelijkheden. Als je goed kijkt naar het filmpje bij aankoop, zie je dat het patroon boven de maruten vlek los staat. Op het filmpje na de opgroei zie je dat dit dichtgegroeid is, evenals de verbinding aan de andere kant, waardoor een totaal ander patroon ontstaat.

Zo zie je maar dat ontwikkelingen altijd moeilijk te voorspellen zijn. Bouwtechnisch lijkt de kohaku beloftevol te zijn, en ben ik benieuwd naar de toekomst.

De ginrin is een tancho sanke van Taniguchi die niet echt groot, maar voor velen een elegante en schitterende verschijning is. Schoonheid in kleinheid is van toepassing…Deze ginrin tancho sanke komt van ver. Bekijk het filmpje bij aankoop.

Dit zijn de 5 volgende overblijvers…

Kohaku 1811065 – mannelijk
Prijs: 395 euro

Kohaku 1811066 – geslacht onduidelijk
Prijs: 345 euro

Sanke 1811070 – geslacht onduidelijk
Prijs: 345 euro

Sanke 1811071 - mannelijk
Prijs: 395 euro

Ginrin kohaku 1811076 – geslacht onduidelijk
Prijs: VERKOCHT

Laat je inspireren tot een volgende aankoop en help deze tosai aan een liefdevolle vijver waar ze ongestoord hun leven verder kunnen zetten.

Reacties