De 5 genomineerden voor deze week.

De 5 genomineerden voor deze week.Misschien is het verstandig om even een kijkje te nemen bij Interkoi als je passeert op je weg naar Arcen.

Ik heb zoals beloofd 5 koi in de 15 kuub vijver gezet die ik onlangs gereinigd en aangewalst heb. Het zijn ook niet van de minste, want denk nu niet dat ik wat rommel in deze vijver ga plaatsen. Bekijk het filmpje

De kleinste is een tancho van Momotaro die ± 55 cm is. De grootste is de kohaku van Torazo die bijna 70 cm is. Het zijn geen topkoi, maar ik wil er wel enkelen zo in Arcen inzetten, en ze zullen het zo slecht nog niet doen.

Het vijftal bestaat uit een tancho kohaku, 2 showa, een sanke en een sandan kohaku. Indien er interesse is wil ik als volgt te werk gaan.

Kijken in de vijver of er iets tussen zit dat je interesseert. Indien ja geef ik de normale prijs door en proberen we een prijs overeen te komen die voor beide partijen acceptabel is. Dan pas ga ik bowlen, want ik ga niet bowlen als beide partijen niet tevreden zijn met de prijsvorming. Als de koi gebowld wordt, dan pas beslis je of je koopt of niet. Waag je kans...

En vergeet het niet…Iedere week 5 andere koi….aan grandioze prijzen...Komen, Kijken, Kopen en meenemen....
Nog op te volgen
Er zijn nog 2 sanke van Taniguchi die zouden moeten verkocht worden. Lees verder....
Maak nog gebruik van de laatste dagen voor de superaanbieding van Probites: lees verder
De Super Filterlijn van Polleke is te koop...lees verder
De kleiactie ook niet vergeten...Lees verder...Reacties