De 60-plussers.

De 60-plussers.Een hele generatie goede 60-plussers biedt zich aan. Niet 60-plussers qua leeftijd, maar qua lengte.

Een prachtige vijver met allemaal koi die groter zijn dan 60 cm zwemmen uitgelaten rond in één van de binnenvijver, klaar om meegenomen te worden.

Bekijk het filmpje en geniet van de aanblik van deze mooie collectie, waaronder deze bloedmooie kohaku die normaal alle harten sneller doet kloppen.

Goede huidkwaliteit, voortreffelijk hi, speels patroon, en mooie lengte....misschien wel goed om in te zetten op een show, want het rood spat er vanaf...

Als je een vijver hebt van 15-20 kuub, en je hebt nog niet teveel koi rondzwemmen, wat is er dan mooier dan een collectie van dit soort koi aan te kopen.

Misschien heb je je vijver pas opgestart en ben je op zoek naar wat grotere koi, dit is een unieke gelegenheid om je bestand aan te vullen. Maak gebruik van deze kans.

Ik heb nog niet veel inschrijvingen voor zaterdag op de ontmoetingsdag, die opgefleurd wordt met een barbecue. Wat ik kan lezen, is dat Martin na een lange afwezigheid ook nog eens van de partij wil zijn, en blijkbaar komt Willy ook de boel versterken.

Samen met een paar andere aanmeldingen zal het dan een klein onderonsje worden. Wil je ook nog komen, geef me dan een seintje zodat ik alles kan voorbereiden.

Reacties