De bezieler van Shiba Zakura

De bezieler van Shiba ZakuraYamatoya San, of met zijn echte naam Shiraishi San is de kweker van Shiba Zakura, maar dat is eigenlijk al bijna door iedereen geweten. Vandaag was het de dag om hem een bezoek te brengen.

Als geschenk hadden we een T-Shirt meegenomen met daarop de beeltenis van Shiba Zakura, en hij heeft er wel 5 keer om bedankt. Voor de rest van de dag hebben we een mudpond van 65 nisai koi leeggehaald, want dat moet ook gebeuren als je op koihunt bent in Japan. Ik ga hier niet meer te veel over uitwijden, want ik heb mijn slaap hard nodig ondertussen. Ik heb een 40 tal foto's opgeladen, en geniet daar maar van.

Wel moet ik nog even vermelden dat er zo dadelijk nog foto's opgeladen worden van enkele zeer speciale koi die ik reeds te koop ga aanbieden. Deze zal ik onder "koiaanbod" aanbieden en meer bepaald onder "koi in mudpond". Bekijk deze goed, want ze zijn echt niet te versmaden.

Als laatste wil ik nog meedelen dat we alles in het werk gesteld hebben om echte Jumbo aan te kopen, en niet van die uit de kluiten geschoten 70-plussers, maar koi van 80 cm en meer, dus het echte werk. Wij hebben aan Maeda San uitgelegd dat veel mensen verschrikkelijk graag deze koi zouden hebben, maar dat ze deze helaas niet kunnen veroorloven. Vermits we op dit ogenblik veel krediet hebben gekregen, heeft hij ons onbegrijpelijk maar waar ook in tegemoet getreden. Het resultaat is een aanbod van een 8-tal Jumbo's van meer dan 80 cm. Ik ga deze straks op de site zetten onder koi in mudpond en moesten er mensen zijn die interesse hebben, dan mag je me reeds contacteren. Ze zullen tussen de 2500 en 3750 kosten. Veel geld zul je zeggen, en terecht, want we moeten er allemaal hard voor werken, maar dit is een lachertje voor deze koi. We hebben ze volledig nagekeken en gekeurd, en ze zijn zelfs allemaal in orde. Bovendien zijn het nog mooie koi ook.

Meer afbeeldingen

Reacties

8 reacties tot nog toe

Heren,

Ik zal het kort houden. Slaap lekker en droom maar zoetjes over alle mooie dingen die er vandaag weer voorbij zijn gekomen.

patrick (Interkoi Veenendaal) on 21/10/2008 17:32

Dag Heren

Jullie hebben een mooie werk vakantie, de reportage's van iedere dag schitterend.

Rini heb jij ook al iets op het oog?
Groetjes Willem

Interkoi veldhoven on 21/10/2008 18:53

Nou jongens, slapen kunnen jullie misschien thuis wel.
Nu is slapen zonde van de tijd,denk ik.
Geniet er nog van!!!!!!!!

Raymonda on 21/10/2008 19:59

Wat een pracht reportage weer! En die kohaku's... Schitterend!
Doe mij de middelste van foto 32 maar... :-) O nee... mocht niet meer ;-)

Ton on 21/10/2008 20:35

En na het zien van de aankopen wil ik jullie toch nog even feliciteren... De Ochiba en Momoko.... Wauw wat een pracht stel.... Ben trots op jullie dat jullie Momoko hebben kunnen aanschaffen! Wat een pracht Sanke is dat... Dat wordt bekers verzamelen!

Ton on 21/10/2008 20:42

Luc .
heeft ton nu toch weer een kohaku gekocht .

Ben Doorakkers on 23/10/2008 18:53

Hee Ben... nee helaas was David me voor...... maar anders.... :-)

Ton on 23/10/2008 20:38

zeer mooie kohaku's luc,er zitten er toch een paar bij die mij kunnen bekoren

rudy on 25/10/2008 11:14