De eerste kohaku via opbod.

De eerste kohaku via opbod.Ik neem van de gelegenheid gebruik om regelmatig een koi per opbod aan te bieden vanaf een bodemprijs.

Het is niet enkel robuuste kohaku, ®maar bovendien is de huidkwaliteit meer dan goed , en wat betreft het patroon moet iedereen zijn keuze maar bepalen. Ik kan over patroon alleen maar eigenwijs zijn en mijn eigen criterium volgen.

Indien er iemand interesse heeft om deze te kopen, mag hij me contacteren en ik zal het in de reacties zetten. Wil iemand echter meer bieden dan het startbod bieden, kan dit door minimaal 50 euro bij te bieden.

Je kan dit doen door me een mail te sturen, je kan dit doen door dit in de reacties te zetten, de keuze is aan jullie. Indien er iemand een bod hoger doet zal ik het sowieso in de reacties zetten zonder vermelding naam, maar wel met hun initialen.

Indien er geen interesse is zal de koi na enkele dagen onverwacht tijdelijk geactiveerd worden onder de knop veiling, maar zal op een bepaald ogenblik in de anonimiteit verdwijnen.

Het is mogelijk dat ik iedere dag een promotie zal doen van de laatste koi die nog binnen zitten, je kan er van profiteren in deze donkere dagen, of je kan het laten passeren…het gaat over een 10-tal koi, waarbij enkele fraaie exemplaren, en die momenteel nog te bezichtigen zijn.

Algemene informatie

Kweker: Taniguchi
Lengte: ± 50 cm
Leeftijd: 18 maanden
Aangekocht: oktober 2017
Filmpje bij aankoop: Kohaku 171022
Geslacht: vermoedelijk man
Bloedlijn: uit Sakai ouders (zie bijlage)
Startprijs: 600 euro
Verblijfplaats: vijver 7
Te bezichtingen: op zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur of op afspraak met Ben.

Ik weet niet welke de juiste oyakoi is, maar één van de drie toegevoegde foto's is het ouderdier.

Meer afbeeldingen

Reacties