De goeroe aan het werk

De goeroe aan het werkDominodag was een waar succes. Of ze nu voor Domino kwamen of voor mij, dat is me nog niet helemaal duidelijk.

Er was in ieder geval ontzettend veel interesse om even naar de vissen te komen kijken, en dat doet me tevens plezier. Ondanks het feit dat ik liever niet bowl, is het toch plezierig om enkele koi te bespreken en te laten zien. Tevens is het een bevestiging dat de koi zich goed ontwikkelen en dat alles goed is.

Mijn vijvers zijn geen verkoopbakken en ik begrijp best dat het veel moeililjker is om bij ons je koi te kiezen dan op de plaatsen waar de koi mooi in de blauwe bakken gepresenteerd worden.Ik prefereer ook niet het glasheldere water, maar toch is het formidabel wanneer onze koi dan in de blauwe bakken verschijnen in al hun glorie, spierwit, ontwikkelend sumi en in blakende conditie.

Ik stel me trouwens nog steeds de vraag of ik geen blauwe verkoopbakken zou zetten waar je de koi afgeborsteld kan presenteren, of dat ik op deze manier verder zou gaan. De koi voelen zich goed bij Interkoi, dat kan je merken, groeipotentieel is niet optimaal, maar dat kan ook niet, ontwikkelingen zijn spannend, en als je bowlt moet je een zonnebril opzetten om het shiroji te kunnen zien, neen, ik denk dat ik op de ingeslagen weg ga voortdoen.

Wel ga ik vandaag tijd vrijmaken om de prijzen terug bij de koi te plaatsen. Ik heb het de laatste weken ontzettend druk gehad, maar nu begint alles terug in zijn plooi te vallen. Ik heb alle koi ondertussen goed kunnen bekijken. Wel ga ik een aantal koi vrij goedkoop op de site zetten omdat het tijd is dat ze Arendonk verlaten. Het zijn koi dit niet in de smaak gevallen zijn, ofwel over het hoofd gezien ofwel niet gespot zijn, of om eender andere reden dan ook. Ik beloof je dat er deze avond alle prijzen op de site zullen staan.

Bedankt ook aan de mensen die geld gegeven hebben voor het project van de cliniclows. Het loopt niet hard van stapel, maar toch hou ik de moed erin. Ik heb gisteren volgende bedragen ontvangen:

10 euro van Huck, wat recht geeft op 2 loten.
10 euro van Lucienne, wat recht geeft op 2 loten.
10 euro van Stefan, wat recht geeft op 2 loten.

Ik heb in totaal 6 vissen zeker verkocht, waardoor de pot verhoogd wordt met 60 euro, waardoor het totale bedrag in de CliniClown pot 267 euro bedraagt. De loten kunnen recht geven op één van de beschadigde boeken van Nishikigoi Symfonie, een standaard uitgave, luxe uitgave 199 en luxe uitgave 50. Trekking 25 september.
Huck, Lucienne en Stefan, een dikke merci...van de CliniClowns

We waren blij dat er zoveel interesse was, maar ik laat jullie ook nog meegenieten van enkele mooie filmpjes.
904264-904265-904267
Dit zijn nog enkele overblijvers van de 42 reeks, en ja hoor...geef deze maar even de tijd.
Nog een koi die positief ontwikkeld - 904268

Wat ik jullie ook nog schuldig ben is een filmpje van de oude vlam van Rini, en voorganger van Domino, namelijk Clarissa.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

Bij de 3 in de bowl zit visnummer 904267 ipv 904252.
Heb je weer iets veranderen...:0

Groet en tot ziens!

Stefke on 29/08/2010 14:26

je hebt inderdaad gelijk Stefke.

luc on 29/08/2010 15:21

Clarissa blijft een pracht van een koi..maar zag ik daar nou ook de sandan sanke van vorig jaar langs komen?.. Wakana...

Matthijs on 29/08/2010 15:53