De melkzuurbacteriën zijn binnen.

De melkzuurbacteriën zijn binnen.Ze hebben gisteren de melkzuurbacteriën geleverd de bestellingen kunnen vandaag verstuurd worden.

Blijkbaar hebben deze kleine promoties toch het nodige succes en vermits er een interessant nieuwsitem over het kleien is geschreven, ga ik deze week tot zaterdag een nieuwe aanbieding lanceren.
Je kan tot en met zaterdag het volgende bestellen:

3 bussen melkzuurbacteriën + 2 zakken klei (breeders secret): 99 euro.

of

2 bussen melkzuurbacteriën + 1 zak klei (breeders secret) + 1 bus van 2,5 liter kruidenmix van Maarten Lammens: 129 euro.


Verzending in België en Nederland: 13 euro.
De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Luc, vorige week ergens is er toch ook al een nieuwsitem geweest met daarin een productpromotie in de vorm van een bepaalde combinatie van melkzuurbacteriën + kruidenmix van Maarten.
Ik wou dat item daarnet nog eens opnieuw raadplegen maar kon het niet meer terugvinden in het archief van juni. Kan het zijn dat je het om één of andere reden hebt weggehaald en/of dat die promotie misschien al vervallen is?

Martin on 18/06/2013 11:59

Al die promoties zijn weg, omdat ze tot vrijdagavond van toepassing waren. Maar voor jou zijn ze nog geldig, geen probleem. Ik had het trouwens wel gelezen.

luc on 18/06/2013 12:30