De Nationale Koi- en Vijverdagen

De Nationale Koi- en VijverdagenOp 23, 24 en 25 mei 2008 organiseert KOI 2000 de zesde editie van De Nationale Koi- en Vijverdagen in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek.

Tijdens dit kleurrijke evenement staat u een onvergetelijke ervaring te wachten. Na een rondgang over de straten van de Japan Boulevard en een tocht langs de handelaren op de toonaangevende koi- en vijvervakbeurs komt u in de internationale koicompetitie, de ‘Strijd der Titanen’, oog in oog te staan met de mooiste Nishikigoi van Europa.

Een beautycontest voor karpers en een grote consumentenbeurs op koi- en vijvergebied. Dat is zo'n beetje wat De Nationale Koi- en Vijverdagen u te bieden hebben. Maar ook zijn er fantastische showtuinen te vinden en is het evenemententerrein in oosterse sferen gehuld. Want ook Japan, het land van de rijzende zon, wordt ruim onder de aandacht gebracht. Een gevarieerd en aantrekkelijk programma is daarmee verzekerd.
In de 'Strijd der Titanen', de internationale koishow, stellen handelaren en hobbyisten uit heel Europa hun mooiste Koi aan het grote publiek tentoon. Een internationale jury, met prominenten uit de ganse koiwereld, staat vervolgens voor de zware taak om over enkele honderden Koi haar oordeel te vellen. Als slotstuk volgt een feestelijke prijsuitreiking.
Op de koi- en vijvervakbeurs voorzien de aanwezige handelaren u graag van advies. Dus bent u van plan om een nieuwe vijver aan te leggen of de huidige vijver te verbouwen? Dan bent u op De Nationale Koi- en Vijverdagen aan het juiste adres! Verder zijn er op de beurs ook stands met tuinproducten, bonsai en Japanse gebruiken te vinden. Nieuw dit jaar is de expositie van Japanse natuuraquaria.
Maar dat is nog niet alles. Bij een bezoek aan De 6e Nationale Koi- en Vijverdagen geniet u een korting van 25% op de entree van Safaripark Beekse Bergen, het grootste wildlife park van Europa.

Entree en openingstijden
Vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei 2008.
Dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Entree: € 10,-;
kinderen tot en met 6 jaar gratis entree
kinderen van 6 tot en met 12 jaar € 5,-.
Bij binnenkomst geniet u een korting van 25% op de entree van Safari Beekse Bergen. Honden niet toegestaan. Gratis parkeren!

Meer info? www.koienvijverdagen.nl

Interkoi zal zoals ieder jaar zeker aanwezig zijn met een groot aantal koi. Het is een geweldige goede show met veel animo, maar ze moeten er wel voor zorgen dat ze beter weer krijgen, want dat laat dikwijls te wensen over.


Meer afbeeldingen

Links

Reacties

2 reacties tot nog toe

Ik zal er weer zijn met de prijsuitreiking :-) Moeten weer een aantal bekers worden!
Succes bijna gegarandeerd!
mvg
Ton

Ton on 11/02/2008 05:55

Staat genoteerd !!! Weer lekker even een dag koi kijken, kletsen, ervaringen uitwisselen met medehobbyisten..... Heerlijk !

Joost Verbeek on 11/02/2008 11:21