De overkapping der overkappingen.

De overkapping der overkappingen.Het is plezierig als je informatie ontvangt, zodat je wat nieuwsitems kunt plaatsen.

Dit is toch wel een bijzondere, want ik denk dat er weinig mensen zijn die hun vijver voorzien hebben van een overkapping zoals deze. Ik kreeg volgende mail van Roland en Rita:

Eigenlijk wil ik je tijdens jei verlof niet lastig vallen. Maar als je toch nog nieuwsitems schrijft, wil ik je hierbij met deze reportage helpen zodat je meer vrije tijd hebt om van je vakantie te genieten.

Zoals beloofd zendt ik hierbij de foto’s van de nieuw geplaatste overkapping. De foto’s zijn wat aan de donkere kant, maar beter weer hebben we hier voor dit moment niet. Misschien dat een aantal mensen hieruit inspiratie kunnen opdoen. (Zoals Martin bijvoorbeeld).

De firma die deze overkapping geplaatst heeft is: www.poolcover.be. De samenwerking verliep prachtig. Alle beloften werden nagekomen en werken zeer correct en stipt...een aanrader.

Moesten er klanten van bij u zijn kunnen ze contact met me opnemen voor meer informatie indien ze dit wensen. Wel is de prijs niet echt goedkoop. Je ziet maar of je er iets mee aanvangt.

Groetjes en verder een prettig verlof toegewenst.


Ter informatie: het gaat hier over een telescopische overkapping die in de zomer gewoon opzij kan geschoven worden. Op de foto's zie je de overkapping volledig dicht, of volledig opgeschoven naar de zijkant. De foto's zijn helaas in klein formaat opgestuurd, zodat ik de foto's wat heb moeten vergroten, wat de kwaliteit van de foto helaas vermindert.

Heel erg bedankt Roland. Het is inderdaad een prachtige overkapping die helaas niet voor iedereen is weggelegd. Indien er nog mensen zijn die informatie willen of kunnen sturen, ik ben er heel blij mee.
Meer afbeeldingen

Reacties

11 reacties tot nog toe

Mooi .voordeel van deze is dat je ze kan gebruiken om je water op te warmen .(als de zon schijnt).
Overdag open, 's'nachts dicht kan ook .

Johan on 17/01/2014 07:54

WoW erg mooi

johan frentz on 17/01/2014 08:19

Hela, dat heb ik nog nooit gezien. Knappe overkapping en prachtige vijver. Proficiat aan de eigenaar

yannick on 17/01/2014 09:34

top overkapping!!

rudy on 17/01/2014 11:21

Roland en Rita,
Dat jullie koi-fanaten zijn in hart en nieren dat wist ik ondertussen wel,maar dat jullie zo ver zouden gaan voor het welzijn van jullie geliefden?? Gewoon fenomenaal!!! Je moet het toch maar doen,want ik kan mij gerust voorstellen dat dat wel een paar eurootjes gekost heeft.:)

Ik heb ook jullie prachtig opgestelde website bekeken. Kortom alles wat jullie al gedaan hebben is gewoon subliem!!!!!
Dank,dat jullie ons ook laten genieten met die gegeven foto's!!

Filip on 17/01/2014 11:46

Zeer mooi hoor en het is zelfs met een japans tintje precies ,maar die invloed zullen de koi wel teweeg brengen haha . Daar moet je nooit meer naar omkijken want het ziet er degelijk uit .grtjs

paul on 17/01/2014 14:51

De titel van dit verhaal komt geheel tot zijn recht, gewoon weg
super!!!.ik had de website ook al is bekeken, mooie tuin en vissen.

nico on 17/01/2014 17:40

Prachtig Roland, maar technisch onmogelijk voor mijn vijver, dat zie ik zo!
Overigens vind ik dat mijn koi zoiets niet verdienen . . ., daarvoor zijn ze niet duur genoeg geweest bij aankoop.

Martin on 21/01/2014 22:06

Dag Martin. :-)

Filip on 22/01/2014 09:00

Dag Filip,

Tja, gezien ik mij door Roland persoonlijk (op positieve wijze)aangesproken voelde ivm. zo'n formidabele overkapping, kon ik het niet maken om hierop totaal niet te reageren. Het ergste van al hierbij is wel dat mijn reactie van gisteren voor 100% gemeend is . . . :-)

Martin on 22/01/2014 12:54

Martin... good to have you back :)

Matthijs on 22/01/2014 20:43