De overkapping van Bart,

De overkapping van Bart,Onlangs kreeg ik foto's aan van de overkapping van Bart. Nu is het zo dat ik normaal de meeste van mijn klanten ken en kan plaatsen, maar Bart kan ik helaas niet plaatsen.

Ik voel me dan ook schuldig, want ik vind het ontzettend belangrijk om namen te onthouden en te weten wie er ooit koi bij mij gekocht heeft of niet. Met het ouder worden ontgaat me dit regelmatig, en hier kan ik me behoorlijk druk over maken. Dus Bart help mij, en geef me een hint of aanwijzing...Bart schreef mij het volgende:

Hoi Luc,

Bij deze stuur ik wat foto's van mijn vijveroverkapping. De overkapping bestaat uit een houten frame welke volledig demontabel is zodat hij ook makkelijk op te bergen is in de zomermaanden. Verder is hij afgedekt met polycarbonaatplaten. Om hem op te bouwen ben ik een uurtje of vier bezig.

Ik heb hem er al sinds half oktober op staan.

Groeten Bart.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Dit ziet er sterk en netjes uit ,van stormwind zal jij ook niet veel last hebben volgens mij .Je zou ook de muren kunnen inpakken (of er moet al isolatie tussen zitten) grtjs

paul on 13/11/2013 07:47

Mooi hoor Bart! Lekker stevig en toch redelijk snel te monteren

Arjan on 13/11/2013 08:54

@Luc.
Ik ben een aantal keer bij interkoi geweest met mijn zwager John. Ik denk dat er nu een belletje moet gaan rinkelen Luc. Zelf heb ik geen koi gekocht bij interkoi. Ik heb nu 9 koi op 12 kuub dus voor mij op dit moment voldoende. Maar wie weet in de toekomst...

Bart on 13/11/2013 19:57