De sanke wint het van de showa

De sanke wint het van de showa

Door familiale omstandigheden kon ik me gisteren moeilijk vrijmaken en heb de taak om koi te presenteren overgelaten aan Ben.

Vooraleer het echter zover was, moesten we nog even de koi in de groeivijver nakijken om te zien of alles in orde is. Natuurlijk kan ik het dan niet nalaten om een filmpje te maken, en zeg nu eerlijk, hier wordt je toch warm van of niet ?

Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat hier een stel bijzonder interessante koi in ondergebracht zijn. Het filmpje geeft een goede weergave van de bewoners in vijver 5 of de groeivijver.

Waar ik vooral door gecharmeerd ben is de kwaliteit van het sumi dat een ontzettend hoge vaart neemt. Dit kan je alleen bewerkstelligen met algen en vrije natuur, de teri of de glans spat er zelfs op het filmpje vanaf.

Om nog maar niet te spreken over de intensiteit van het beni, je zou er duizelig van worden. Het zal een geweldige dag worden in oktober als we ze één voor één gaan presenteren.

Veel tijd heb ik gisteren dus niet kunnen besteden aan de koi. Toch heb ik nog een filmpje gemaakt van 2 bewoners voor klanten die naar deze koi kwamen kijken.

Ze beslisten voor de sanke te gaan, in mijn ogen een wijze beslissing, alhoewel de showa zeker de moeite is om je tijd in te steken.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml