De spanning stijgt ten top.

De spanning stijgt ten top.Zaterdag 14 maart is de datum die bepaald is voor de trekking van de zo gewaardeerde showa.

Wie later ingeschakeld heeft: .hier nog even de link om te lezen waar het over gaat.

Om 3 uur zal één van mijn kleinkinderen de winnaar trekken van deze alom geliefde showa. Wie hierbij aanwezig wil zijn is welkom. Wie nog steeds een waardebon te goed heeft moet mij even mailen met het verzoek de waardebon te sturen.

Vele mensen zitten al weken, nee maanden in spanning voor deze trekking. Sta je op het punt een koi aan te kopen, wacht dan misschien niet te lang, zodat je nog mee kan dingen naar deze showa. Het uitgeven van deze bonnen sluit op 12 maart, zodat ik nog een dagje heb om alles rustig voor te bereiden.

Ik gun deze showa aan iedereen van harte, helaas zal ik meer mensen moeten ontgoochelen, om slechts 1 persoon blij te maken, maar het is niet anders....

Wie graag aanwezig wil zijn op deze zaterdag en getuige wil zijn van de trekking, is altijd welkom. Ik ben voortaan iedere zaterdag open vanaf 11 uur zoals je onderaan de website kan zien.

Link naar de showa

SUCCES SUCCES SUCCES
Wie zal de winnaar trekken ?
Lisse - Sofia - Sander of Helena, of alle 4 ?

Morgen zal deze Sandan Kohaku van Yamatoya in promotie staan. Wil je weten wat voor promotie ? Dan zal je zelf moeten komen kijken, want deze promotie kan je enkel ter plaatse bekijken.


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Ik heb al geen nagels meer ..................

Ton on 27/02/2009 19:37

en deze prachtige showa past zo mooi in mijn vijver........
en al sinds de aankomst van de Sandan Kohaku zit ik al te tobben kopen of niet kopen (ik heb mijn vrouw beloofd even geen koi te kopen want interkoi heeft al mijn koi spaargeld al) en dan gaat de koaku op een dag dat ik niet kan in de promotie,
jammer,jammer maar de nieuwe eigenaar heel veel plezier met deze prachtige kohaku.

Geerard on 27/02/2009 23:02

Mijn nagels heb ik nog, maar ik slaap toch zo slecht de laatste dagen . . . En toch heb ik geen nachtmerries, hoe kan dat? Visioenen in prachtige en heldere kleurschakeringen van rood, wit en zwart, weet je wel. En dan beweegt dat wezen ook nog, ja zelfs onder water! Nooit gezien, nooit meegemaakt.
Ik vrees echter dat het bij visioenen zal blijven, al hoop ik ten zeerste van niet.
Zou ik nu mijn winstkansen op de valreep niet best even verdubbelen . . . ?
Nog even bedenktijd, Luc!

Groetjes aan alle kanshebbers.

Martin on 27/02/2009 23:09