De stunt van je leven.

De stunt van je leven.Ik heb een ongewone combinatiestunt uitgedokterd. Ik weet niet of ie succes zal hebben, we zullen zien.

Schrijf je in op de website van koiroyal.be. Alles wat je bestelt aan voer van Probites zal in korting gebracht worden op de koi die je wenst aan te kopen.

Voorbeeld: je besteld voor 300 euro zomervoer. Dit bedrag wordt je als korting gegeven op eender welke koi die op dit ogenblik op de site staat. Bestel je echter voor 1000 euro probites, dan krijg je een kortingsbon van 1000 euro op eender welke koi. Ik dacht dat dit een nooit geziene stunt is.

Indien deze stunt succes heeft, en er moest zoveel voer besteld worden, dat ik het niet in huis heb, dan zal ik dit op de wachtlijst zetten, en alsnog zorgen dat het zo snel mogelijk in huis komt. Indien je besteld, moet je aanvinken dat je het voer zelf in Arendonk komt ophalen, en dat je betaald per overschrijving. (Dit om de kosten van het betalen met creditcard te vermijden). Zo gauw het geld op de rekening staat, zal het bedrag opgenomen worden.

Je slaat 2 vliegen in één klap. Je koopt het beste koivoer dat er momenteel op de markt is, en je kan misschien een koi kopen die nu net aan je verwachtingen voldoet.

De prijzen van de koi staan momenteel netjes vermeld op de website. De stunt is geldig vanaf vandaag tot en met zaterdag 3 mei. Zowel de bestellingen via koiroyal.be als de keuze van je koi moet tijdens deze periode gedaan zijn. Ik ben benieuwd wie de eerste is.

Deze stunt komt tot stand in samenwerking met Nedkoi.

Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere promoties, kortingen of gedane aanbiedingen. Het geld enkel voor de koi die momenteel nog niet verkocht zijn. Ik zou zeggen waag je kans bij deze stunt van de maand

Bovendien een mooie gelegenheid om het 2de trio van stal te halen. Hier zie je in de bowl:

- Een nisai showa van Momotaro die zeer goed ontwikkeld. (50-55 cm)
- Een nisai kohaku van Dainichi, één van mijn favorieten.(50-55 cm)
- De beste nisai kohaku van deze serie van Taniguchi.(53-58 cm)

Een prachtig trio, en wie zich geroepen voelt om dit trio aan te kopen, wil ik graag een prijsofferte sturen.

Reacties

7 reacties tot nog toe

jawadde.

johnny on 23/04/2014 07:44

Ik heb het ff 2 keer gelezen....

Tom on 23/04/2014 08:56

Zo jammer weer deze actie , gewoon drie weken te laat !

jack on 23/04/2014 09:55

de eerste deal is rond.

luc on 23/04/2014 10:34

Ik moet eerlijk zijn Luc, qua inventiviteit en creativiteit heb jeje gelijke niet in de koiwereld. Mooie actie trouwens.

Peter on 23/04/2014 10:38

Wow , top korting . Ik denk dat ieder die iets of wat koi heeft zitten hier toch iets kan forceren .

Johan on 23/04/2014 21:34

Te laat hé Jack, je komt gewoon te laat! Drie weken geleden had je er al moeten bij zijn. Iedereen wist toen toch al dat er zo'n actie zat aan te komen (behalve jij blijkbaar) :-)

Maar troost u, zou ik zeggen. Het gevaar van deze actie bestaat er namelijk in dat, als je een vrij dure koi op het oog hebt (of had) die je voor weinig of geen geld wilt bemachtigen, dat je dan met een voorraad Probites voor meerdere jaren komt te zitten en dat het voer daardoor dan weer gaat bederven . . .

Martin on 24/04/2014 22:54