De tweede reeks tosai.

De tweede reeks tosai.De volgende 10 tosai zijn aan de beurt.

Opvallend aan de eerste reeks, zijn de 2 inazuma-achtig getekende sanke. Ik had grote twijfels toen ik deze zag, en ik bedoel dan als patroon.

Bekijk het filmpje

Ze waren broodmager, en mijn eerste indruk was niet echt positief. Als ik ze nu zo in de bowl bekijk zijn ze in mijn ogen alvast positief veranderd. Vooral de meest inazuma-achtige geeft me een goed gevoel. Deze moet ik beter in het oog houden voor de toekomst.

De tosai werden willekeurig geschept, dus het is puur toeval dat ze in dezelfde bowl zitten. Ik moet zeggen dat ik het wel raar vind, want het is niet de eerste keer dat ze samen opduiken. Ik heb regelmatig met beiden te doen, het lijkt wel of ze getrouwd zijn.

Het tweede setje is een bowl met kohaku, waaronder weer een verleidelijk neusje, en twee kohaku die een soort halve maruten vlek op het hoofd hebben. Ik noem het lepelkohaku om ze beter te herkennen. Een mooi setje samen vind ik.

Bekijk het filmpje

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Ik ging voor de inazuma 1201015 die vind ik het mooist.
Maar helaas heb ik te weinig ruimte.
Anders wist ik het wel.

Jurian on 13/01/2012 08:12

Inderdaad een interessante inazuma om te volgen. Ik had ze voordien ook gezien en had ook een dubbel gevoel. Ik ben benieuwd wat het patroon gaat doen als ze groter wordt, en hier bedoel ik mee of het zal meegroeien of niet. Het sumi ligt ook zeker niet slecht. Zal eens wat gaan informeren.

Guido on 13/01/2012 08:22

1201015 mag er best wezen voor mij,zeer aparte sanke

rudy on 13/01/2012 15:30