De vijver van R. - deel 2

De vijver van R. - deel 2Een dikke week geleden heb ik een nieuwsitem geschreven over de vijver van R. met enkele foto’s die erbij hoorden.

Ondertussen heb ik een reeks foto’s binnengekregen van de opbouw van de vijver en de afwerking, en dat maakt het al heel wat interessanter.

Veel informatie erover heb ik niet ontvangen, maar het gaat over een vijver van 100 kuub die aangedreven wordt door 2 x trommelfilters als ik me niet vergis.

Eén en ander kan je zien op de begeleidende foto’s. Ondertussen werd de tuin verder afgewerkt, en persoonlijk vind ik het een prachtig project.

Verder heb ik een filmpje aangekregen van Paul, mijn gids in Japan die een bezoek gebracht heeft aan de Momotaro koifarm, en je in verhaal van een half uur, een kijkje laat nemen in het kweekprogramma van de koi voor volgend jaar, en een kleine rondleiding op de farm zelf zodat je weet hoe het leven eraan toe gaat.

Zeer interessant om te volgen, en we zien ook Toon verschijnen die zich momenteel op de Momotaro koifarm bevind. Geniet van het filmpjeMeer afbeeldingen

Reacties