Deel 2 van zaterdag.

Deel 2 van zaterdag.Ik heb de informatie over datgene wat zich zaterdag heeft afgespeeld opgedeeld in 2 delen om je niet te overstelpen met informatie.

Het was een bijzondere zaterdag ! De grote koi, waarvan ik niet graag heb dat ze binnen zitten, en waarvan de meeste verkocht zijn, heb ik buiten in de grote vijver gezet.

Een mooie gelegenheid om deze nog even te laten zien aan de eigenaars, en tevens een mooie gelegenheid om jullie nog enkele koi te tonen die door mij geselecteerd werden als tosai of als nisai, en die nog een jaar of soms 2 jaar extra in Japan zijn verbleven.

De grootste en meest imposante momenteel is de 80 cm grote kohaku van Rudie. Slechts yonsai en deze grootte ? Moet ik er nog wat bij vertellen, of kan je de toekomst zelf al inschatten. Of ie groot zal worden is geen vraag, maar een zekerheid…

De kohaku bij aankoop april 2015.

De nidan kohaku van Patrick is op hetzelfde ogenblik gekocht als de kohaku van Rudie, maar deze was pas tosai toen ik haar kocht. Dit wordt ook een monster hoor !

De kohaku als tosai, ook bij aankoop in april 2015.

De koi van Ajong, een prachtkoppel als je het mij vraagt. Wat moet je hier nog over vertellen !

De sanke van Marc. Perfecte wijn behoeft geen krans….

De sanke bij aankoop idem april 2015

Voor de éénkleurige fanaten. Wel met gegarandeerde rode ogen, duidelijk zichtbaar.

De koi van Patrick, Marc en Marcel. Dit waren de eerste die ik bowlde, en spijtig heb ik ze niet afzonderlijk gebowld…het is niet anders…

De sanke van Peter

Nog enkele koi binnen gefilmd

Alles zit op zijn plaats nu, en we kunnen de lange winter verder verteren. De verwarmde vijver buiten zit nu vol en de koi kunnen hier hun verblijf verder zetten.

Meer afbeeldingen

Reacties