Deelnemers in Arcen

Deelnemers in ArcenVerschillende koi die geleverd zijn door interkoi doen dit jaar mee aan Arcen.

Een trouwe klant, regio Zwolle, heeft dit jaar verschillende koi ingezet in Arcen die aangeschaft werden in 2006-2007 bij Interkoi. Uiteraard is dit een mooie gelegenheid om dit op te volgen via de website. De foto's geven een duidelijk overzicht van de koi die ingezet worden met de certificaten die toen bijgeleverd zijn. Let hier vooral op de ontwikkeling van de Momotaro Showa. Deze showa waren gemiddeld 30-35 cm bij levering en zijn ondertussen ± 55 cm met volle body.

Als klapper op de vuurpijl wordt ook nog eens Sofia ingezet. Sofia was in 2006 mijn lievelingstancho, genoemd naar mijn 2de kleindochter Sofia Theresa Borgmans Agüera Sanchez. (Duidelijk Spaanse roots zoals je kan lezen.)

Ik zou zeggen: Hup Sofia....de eerste plaats is zeker haalbaar.

Ook zijn er in het overzicht een aantal vissen die niet van interkoi zijn, maar die zeker ook de moeite waard zijn om te laten zien.

Veel succes gewenst in Arcen B.J. en J.


Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Heel veel succes met deze vissen! Persoonlijk vind ik de doitsu kohaku vreselijk mooi!! Ook de ginrin showa is een plaatje en mooi ontwikkeld. Maar zijn alle topvissen!

Ton Janssens on 13/07/2007 09:17

Het is duidelijk dat Momotaro ons nog veel moois te bieden heeft.Prachtige vissen ...en wat een evolutie!!!
Als koi liefhebber is dat gewoon om van te snoepen.
Heel veel succes in Arcen, mijn madam en ik zullen van de partij zijn.

Willy Spytkowski on 13/07/2007 18:52

wens je veel succes daar!!!
alleen hoeveel sophia heeft luc gehad.....
ik heb de inazummi kohaku luc ...

bernd on 14/07/2007 02:18

Ik ga persoonlijk voor blacknose en de 2e doits kohaku...deze moeten bijna wel een prijs pakken..ik heb jullie vissen gezien..PRACHTIG!!!
hoe gaat het met de vissen die ik jullie toen gebracht heb?
ik heb zelf nog een 2tal goshiki van dezelfde mix, en hier kort bij zitten een koromo en een goshiki..ze groeien verschrikkelijk hard en nemen enorm in body toe!
succes in arcen!

Interkoi Zwolle on 14/07/2007 11:43

Hallo mathijs alles gaat hier goed de koromo en de goshiki doen het ook goed.En wat betreft arcen reken ik nergens op want de concurentie is daar wel heel zwaar maar we zien wel mvrg bj

bj on 16/07/2007 15:16