Dit moet ik nog vlug even laten zien.

Dit moet ik nog vlug even laten zien.Het was vandaag een verschrikkelijk drukke dag, maar dit nieuwsitem zet ik er nog vlug even op.

Morgen zal ik een meer uitgebreid verslag van vandaag geven, maar deze avond kwam er nog een kanjer van Japan binnen. Ik ga hier weinig over zeggen, want ik wil rusten, maar dit moet je toch nog even bewonderen. Kwaliteit kan je in Arendonk vinden, of zeg ik iets te veel. Oordeel zelf...

Eventjes toelichten dat dit een koi van Sakai is, die ik samen met Hans van tViske voor klanten van Interkoi heb geimporteerd. Hans ik hoop dat je op tijd bent gaan slapen, want ze zeiden dat je er moe uitzag. Ik weet dat je mijn website bekijkt, dus reageer ook maar eens... Bekijk vooral het filmpje. Ze komt recht uit Japan, en de klasse straalt eraf. De koi waarvan ik de naam vergeten ben

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Wakana... de naam van deze schoonheid is Wakana...

Had net toevallig in het archief zitten struinen, lekker filmpjes en foto's kijken...

Fijn dat ze er is... Gefeliciteerd aan de eigenaren, een heerlijke aanwinst. Weer zo'n vis waar je tegen aan moet kijken Luc. Wat een straf zal 't zijn... ;-)

Groet,

Noëlle on 11/04/2009 22:15

ik heb haar bij toeval in het echt mogen bewonderen.
in een woord prachtig !!!!!!

michel

michel (interkoi brakel) on 11/04/2009 22:29

Wow wat een kanon...een sanke naar mijn hart...de nieuwe eigenaar heel veel plezier met zo'n pracht van een sanke..

Matthijs on 12/04/2009 12:41

Ongekende schoonheid! Dat de nieuwe eigenaars er maar heel veel plezier van mogen hebben en dat ze inderdaad over een paar jaar over de 85 cm gaat en mee gaat doen voor de echt grote prijzen!
mvg
Ton

Ton on 12/04/2009 18:45

Een pracht van een Sanke welke ik al geruime tijd vanaf filmpjes en foto’s heb gevolgd.

Proficiat voor de eigenaren met de aankoop van deze topkoi .

vr.gr. Aad

Aad on 14/04/2009 00:55

Het shirojo is ondertussen goed aan het bijtrekken. Ze zwemt lekker rond met de sandan kohaku, en ik heb het gevoel dat het sumi er dikker opkomt. Het kan ook het gevoel zijn omdat het shirojo aan het "opklaren" is.

luc on 16/04/2009 18:57