Dit weekend zaterdag gesloten.

Dit weekend zaterdag gesloten.Even vermelden dat ik nu zaterdag 26 september NIET open zal zijn, maar ik hou zondag 27 september wel open.

Ik zal dan open zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur. Ik zal tegelijkertijd ook een aantal prachtige kohaku overzetten naar de verwarmde vijvers. Heb je tijd om te komen kijken...het is de moeite. Vanaf 11.00 uur zal ik de kohaku bowlen, fotograferen en filmen en naar hun nieuwe verblijfplaats brengen. Wil je nog een hele goede kohaku aanschaffen en eventueel laten overwinteren in mijn verwarmde vijvers ? Dat kan dus enkel nu zondag nog.

Beide grote vijvers die buiten staan, worden vanaf dit ogenblik constant op 20° gehouden. Er is voldoende plaats op dit ogenblik om de vissen van Japan op te vangen. Er zitten nog 44 vissen in Japan, waarvan er een 30-tal naar huis zullen komen. Samen met onze nieuwe aankopen zal er dus weer spektakel te beleven zijn.

Rini, Ben en ik, zijn van plan om een hele reeks hoogwaardige tosai in de wacht te slepen als dit enigszins mogelijk is. Alhoewel de Japanners liever dure nisai verkopen in het najaar, gaan we toch proberen om tosai aan te kopen. Het wordt weer spannend heb ik het gevoel.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Allereerst wil ik jullie complimenteren met jullie website, maar wat in mijn ogen nog veel belangrijker is, is het feit dat jullie zo'n beetje de enige nederlandstalige koi website hebben die op vrijwel dagelijkse basis bijgehouden wordt. Elke dag kijk ik even wat er weer te lezen valt, erg leuk en leerzaam! Ik ben zelf afgelopen winter bevangen geraakt door het Koi-virus en heb de boel maar direct goed aangepakt: een "state of the art" vijver van ruim 100 kuub (laten) bouwen waar nu 13 mooie koi hun thuis hebben gevonden. Aangezien ik ook verwarming in de vijver heb, kan ik mijn nieuwe hobby dus ook in de winter blijven uitoefenen. Zo gauw als ik in de gelegenheid ben, kom ik jullie kant es op om vooral naar Shiba Zakura te komen kijken. Met vriendelijke groet, Peter van der Waals

peter on 24/09/2009 18:54

Dag Peter. Allereerst bedankt met de complimentjes. Een verwarmde vijver van 100 m³, dat is niet mis. Maar geen koi van interkoi... :) daar moeten we toch nog eens iets aan doen....Je bent altijd van harte welkom...

luc on 24/09/2009 19:07