Dit weekend zondag en zaterdag open.

Dit weekend zondag en zaterdag open.Wij zullen morgen, zaterdag 3 oktober open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur en zondag 4 oktober van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Tevens willen wij de mensen nog informeren dat we de probites voor de herfst en de lente op dit ogenblik binnen hebben. Wij hebben hier een kleine promotie aan gekoppeld. De probites herfst inclusief de protinc 20 ml kost op dit ogenblik samen slechts 55 euro, en de probites herfst 3 kg inclusief de protinc 50 ml kost samen slechts 60 euro. Het is toch weeral meegenomen deze speciale korting en probites heb je toch nodig.Wat is Protinc ?

Propolis Tinctuur is speciaal gemaakt voor de behandeling van uitwendige wonden, opper-vlakkige beschadigingen, zweertjes, insecten/-parasietenbeten en is een perfecte waterdichte wondsealer die goed blijft zitten. Dat komt door de geringe verdunning. De meeste propolis producten zijn te sterk verdund en werken daarom onvoldoende.

Propolis Tinctuur is een 50% oplossing die een hoge viscositeit heeft (dikker is) en veel minder oplosmiddel bevat. Het is gewoon veel geconcentreerder en blijft daardoor beter en langer zitten op het behandelgebied. De koi hoeft daardoor ook minder vaak gevangen te worden bij eventuele nabehandelingen.

Propolis is het meest natuurlijke antibioticum wat we kennen en bevat meer dan 25 soorten flavonoïden waaraan wij o.a. de geneeskrachtige werking te danken hebben. Bij uitwendig gebruik heeft Propolis Tinctuur de volgende werkingen:

- anti-bacteriële werking, doordat het bacteriën doodt of hun groei remt;
- anti-virale werking door groeiremming van virussen;
- remt de groei van schimmels;
- versterkt de werking van antibiotica en remt ontstekingsreacties;
- werkt anti-reumatisch;
- werkt tegen pijn en jeuk en is anti-allergisch;
- stimuleert de afweer van het lichaam tegen infecties;
- versterkt de werking van vitamine C.

Het bevat ethylalcohol en is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Wees dus voorzichtig bij het gebruik en vermijd contact met de ogen en voorkom dat het in de kieuwen van de koi komt. Lees eerst de gebruiksaanwijzing.Reacties

3 reacties tot nog toe

Luc,als ik die actie's van je zie.Kan er niets aan doen,denk aldoor dat Sinterklaas al in het land is.......

Goed weekend,gr.jack

jack on 02/10/2009 20:50

Als je iets doet, moet je het goed doen. Dit kan je ook op een correcte manier afdwingen met je nieuwe leveranciers, zodat de klant er uiteindelijk beter van wordt.

luc on 03/10/2009 07:20

Dat je een voorbeeld mag wezen Luc !

jack on 03/10/2009 09:05