Domino Day

Domino Day

Afscheid van een reus en een koi met een verleden. Zaterdag is het de laatste mogelijkheid om Domino te kunnen zien. Zij, oeps…Hij heeft zijn plichten meer dan ruimschoots vervult.

We gaan hem op rust zetten en het zal de laatste keer zijn dat hij in het openbaar te zien zal zijn. Hij zwemt nu rond in mijn binnenbakken, en herstelt na zijn 3-daagse orgie, waarbij hij duizenden eitjes heeft bevrucht, geconsumeerd en bovendien nog eens de show heeft gestolen in Arcen. Vanuit onze tent konden we het goed zien. Telkens was het opstropping voor vat 44. De file stond regelmatig rijendik aan te schuiven. Hij had succes, onze macho.

Samengevat ben je zaterdag 28 augustus welkom in Arendonk en heb je de mogelijkheid om Domino in het echt te kunnen zien. Tevens kan je ook de andere deelnemers van de show bewonderen, die hier hun welverdiende rust en quarantaine periode ondergaan.

Om deze dag iets interessanter te maken heb ik bij iedere koi van de show een verkoopprijs gezet, en geef ik je de gelegenheid om deze koi aan te kopen. Alle koi zijn voldoende te bewonderen, en ook te bewonderen geweest. Hiermee wil ik zeggen dat ik geen enkele van deze koi zal bowlen. Ze moeten trouwens nog minstens een week langer in quarantaine blijven. Kijken mag, aankomen niet…

Je krijft ook de voorkeur om deze in de groeivijver te laten overwinteren. De kosten voor de overwintering in de groeivijver zijn bekend, namelijk 250 euro van november tot april. Het bedrag dient betaald te worden als ze uit de groeivijver terugkomen. Indien één van deze koi een prijs heeft behaald op de show in Arcen, is de beker, inbegrepen in de prijs.

Bekijk de prijzen op bijgaande foto’s. Hier heb ik ze op aangeduid. Ik verwacht zaterdag vrij veel volk, en zal ook enkele andere speciale acties tegelijkertijd lanceren. Je zult echter naar Arendonk moeten komen om deze acties te kunnen bekijken.

Ter info: PINNEN KAN NIET in Arendonk.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml