Domino Day

Domino DayAfscheid van een reus en een koi met een verleden. Zaterdag is het de laatste mogelijkheid om Domino te kunnen zien. Zij, oeps…Hij heeft zijn plichten meer dan ruimschoots vervult.

We gaan hem op rust zetten en het zal de laatste keer zijn dat hij in het openbaar te zien zal zijn. Hij zwemt nu rond in mijn binnenbakken, en herstelt na zijn 3-daagse orgie, waarbij hij duizenden eitjes heeft bevrucht, geconsumeerd en bovendien nog eens de show heeft gestolen in Arcen. Vanuit onze tent konden we het goed zien. Telkens was het opstropping voor vat 44. De file stond regelmatig rijendik aan te schuiven. Hij had succes, onze macho.

Samengevat ben je zaterdag 28 augustus welkom in Arendonk en heb je de mogelijkheid om Domino in het echt te kunnen zien. Tevens kan je ook de andere deelnemers van de show bewonderen, die hier hun welverdiende rust en quarantaine periode ondergaan.

Om deze dag iets interessanter te maken heb ik bij iedere koi van de show een verkoopprijs gezet, en geef ik je de gelegenheid om deze koi aan te kopen. Alle koi zijn voldoende te bewonderen, en ook te bewonderen geweest. Hiermee wil ik zeggen dat ik geen enkele van deze koi zal bowlen. Ze moeten trouwens nog minstens een week langer in quarantaine blijven. Kijken mag, aankomen niet…

Je krijft ook de voorkeur om deze in de groeivijver te laten overwinteren. De kosten voor de overwintering in de groeivijver zijn bekend, namelijk 250 euro van november tot april. Het bedrag dient betaald te worden als ze uit de groeivijver terugkomen. Indien één van deze koi een prijs heeft behaald op de show in Arcen, is de beker, inbegrepen in de prijs.

Bekijk de prijzen op bijgaande foto’s. Hier heb ik ze op aangeduid. Ik verwacht zaterdag vrij veel volk, en zal ook enkele andere speciale acties tegelijkertijd lanceren. Je zult echter naar Arendonk moeten komen om deze acties te kunnen bekijken.

Ter info: PINNEN KAN NIET in Arendonk.


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Vond eigenlijk dat ze Domino ook wel de Most Unique koi Award
hadden kunnen geven op Arcen.
Zeker als je de geschiedenis van deze Sanke kent,
hoeveel mannetjes hebben het in zich om van zover te komen ,
naar waar de vis zich nu bevind?!
Je wil er niet aan denken,dat als deze topper meteen een goede vijver
had gevonden.......

Gr.Jack

jack on 24/08/2010 12:52

Ben ik helemaal mee eens, Jack. Waar kom je een mannelijke sanke nog tegen van 96 cm. Maar hij is afgekeurd op het wat versnipperde sumi op zijn flank en het feit dat de borstvinnen aan de uiteinden wat gekruld zijn (de beide borstvinnen zijn vroeger om onduidelijke redenen geknipt. Die zijn nu aangegroeid maar de pinnen zijn niet sterk genoeg om de borstvinnen gestrekt te houden).

rini on 26/08/2010 12:59

Hoi Rini,

wat hebben jullie een pracht van een body op deze sanke gekregen. toppie hier heb bewondering voor.
toe ik hem voor eerst zag leek het wel een slang (dat was ook zijn naam) en had ik nooit verwacht dat dit zou kunnen.
dit is al een 4 tal jaar geleden, nog voor dat de vinnen geknipt werden.
het is jammer van de vorm van de vinnen maar het staat hem wel beter,. ondanks dat dit punten kost op een show.
eerder waren de uiteinde net rolmopsen..(-:
ik dacht zelf dat ie geknipt was toen ie naar jullie is verhuist maar dat kan ik mis hebben.
maakt ook niks uit, ik hoop dat ie het naar zijn zin gaat krijgen in de nieuwe vijver. Dat heeft ie verdient

gr,
edwin.

edwin1 on 26/08/2010 15:47