Donderdag en vrijdag OPEN.

Donderdag en vrijdag OPEN.In tegenstelling tot andere weken, zal ik nu donderdag en vrijdag open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Zaterdag zal ik wel gesloten zijn, omdat ik dan alles kan klaarzetten voor de jaarlijkse barbecue van zondag. Over deze gang van zaken zal ik morgen een overzicht plaatsen. Mensen die tijdens deze dagen langs willen komen moeten eventjes goed het grondplan bekijken om bij Interkoi te komen.

Komende van de snelweg moet je bij het inrijden van Arendonk letten op de winkel van Sportselect. Als je deze ziet, moet je de straat na Sportselect nemen en de rode lijnen blijven volgen op het plan. Kom je van Ravels/Poppel, dan kan je gewoon rijden, maar moet je de straat VOOR het kruispunt nemen en zo snij je eigenlijk de hoek gewoon af.

Voor alle mensen die zowel donderdag als vrijdag of op de barbecue komen is het misschien interessant te weten dat alle vissen die op de show in Appeltern gezeten hebben in de binnenbakken te bekijken zijn. Na hun succesvol optreden tijdens de show in Appeltern, zijn ze nu klaar om ofwel naar hun nieuwe eigenaars te gaan, ofwel om een nieuwe eigenaar te zoeken.

Het weer schijnt droog te zijn, niet te zonnig, maar wel aangenaam. Een goede gelegenheid om enkele mooie vissen te komen bekijken.

Reacties