Drie vliegen in één klap.

Drie vliegen in één  klap.Je kan er een mooi uitstapje van maken....een dagje België of een bezoekje aan de Kempen.

Nu zaterdag en zondag 5 en 6 april opent een nieuwe koizaak zijn deuren op amper 3-400 meter van mij deur. Het heeft de creatieve naam MKkoi en morgen is hun website online met een reeks prachtvissen, zoals je in het koiaanbod al kan merken. Bekijk vooral de filmpjes van hun HQ tategoi selectie... niet te versmaden.

Aanbod Yagenji
Aanbod Hirasawa

Allemaal koi die je bij mij niet kunt vinden en misschien een mooie aanvulling op jullie verlanglijst. Bovendien is er in Turnhout, op nog geen 10 kilometer nog een groot tuincentrum dat ook soortgelijke visjes verkoopt. Het is in elk geval de moeite om het tuincentrum Pelckmans even aan te doen, want ik denk dat het tot de grootste van België behoort, en je kan er werkelijk alles kopen van koi tot en met voer, pompen, noem maar op tegen geweldige prijzen.

Tijdens deze 2 dagen zal ik me dan ook van mijn beste klant laten zien en een speciaal aanbod doen van mijn overblijvende koi van verleden jaar. Ik zal deze aanbieden vanaf 100 euro/stuk, en geloof me er zitten nog degelijke koi tussen.

Bovendien, en wat nog veel belangrijker is, zal ik de koi die uit quarantaine gaan en naar buiten moeten aan bijzonder interessante voorwaarden aanbieden. Het zijn er niet veel meer, slechts een 15-20 tal, maar wel bijzonder goede toekomstgerichte koi met volgens mij nog veel potentie. Dit is een éénmalige aanbieding en wie ervan wil profiteren zal zaterdag van 11 tot 16.00 uur aanwezig moeten zijn of zondag van 10 tot 12.00 uur.

Hou het weekend vrij, stem je tomtom af op het tuincentrum Pelkmans, rij door naar MKkoi om op beide locaties naar visjes te gaan kijken, en eindig bij Interkoi om naar onze koi te komen kijken.

Nog even melden dat onze showa als derde geëindigd is in de Wakagoi showa in Japan. De mail van Paul ging als volgt Your showa got 3rd place. A good result considering the competition! There were 10 other koi in the class.. Maar enkel de eerste plaats telt, en de 2de of 3de plaats hebben totaal geen belang. Met andere woorden, we hebben dus verloren....

Ik lig er echter niet van wakker. Ik win doodgraag, maar kan mijn verlies goed dragen....


Reacties

6 reacties tot nog toe

Derde plaats is gewoon erg goed voor de Showa.
Het niveau was erg hoog,bovendien de Koi kan beter over
een jaar of vijf op zijn top zijn!

jack on 31/03/2014 11:16

Dit nieuws heb ik enkele keren moeten lezen .
Je bent ne straffe ,..

Johan on 31/03/2014 20:17

Haha Johan je kan het nieuws op verschillende manieren/gedachten lezen voor mij geen geheimen ze .grtjs

paul on 31/03/2014 20:31

Juist ja, Johan, de slappe lach heb ik ervan gekregen, telkens opnieuw bij het lezen en meermaals herlezen van dit nieuwsitem.
Een meester in sarcasme (te lezen tussen de lijnen) die hier aan het werk was, ongelooflijk, maar wel om je kapot te lachen. Het is inderdaad ne straffe . . .

Martin on 01/04/2014 01:09

Drie vliegen in één klap, maar de derde is wel veruit de dikste . . . , laat dat duidelijk zijn.

Martin on 01/04/2014 01:17

Een derde plaats Luc, daarmee sta je bij mijn weten nog altijd op het podium, dus dat is nog altijd een beetje gewonnen in plaats van verloren.
Maar als het je een troost mag wezen, vanaf nu mag je gaan wakker liggen van uw (volgens mij grote) kans op het behalen van de GC titel op de komende BKS in Bokrijk . . .

Martin on 01/04/2014 01:27