DVD Jane Maneerat,

DVD Jane Maneerat,Wie graag een DVD ontvangt van Jane Maneerat moet mij eventjes contacteren.

In de loop van de volgende weken zal ik een aantal van deze DVD's binnenkrijgen. Het gaat over de All Japan Show 2014, waarvan ik er onlangs een aantal heb weggegeven van 2013.

De juiste prijs kan ik nog niet zeggen, vermits ik het transport nog niet weet, maar ik denk dat ze tussen de 20 en 25 euro zullen kosten. Informatie hierover later.

Wie graag een DVD heeft, graag een mailtje, zodat ik het aantal DVD's nog kan aanpassen. Ik noteer alle inschrijvingen tot zondagavond en geef dan mijn definitieve bestelling door.

Ondertussen gaat de 31ste young koi show van start, waar door omstandigheden één van mijn tosai showa aan mee zal doen. Ik heb nog nooit een show in Japan meegedaan, dus ik ben benieuwd of er iets uit de bus zal komen.

Zet hem op Red Tigertje....


Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Water temperatuur zal wel stijgen vanaf dit weekend, eindelijk!

Tom on 28/03/2014 10:59

Veel succes gewenst met de inzet van het Red Tigertje op de 31ste Young Koi Show, Luc.

Maar misschien nog belangrijker dan dat: het is niemand anders opgevallen blijkbaar, maar ik denk dat je zelfs een serieuze kandidaat GC voor de komende Belgische Koi Show (BKS) in Bokrijk hebt. Ik ga niet zeggen welke koi ik bedoel, maar ik geloof wel ernstig in haar kansen op de titel. Al zal die dag veel afhangen van de concurrentie natuurlijk, zoals altijd op een koi show.

Martin on 28/03/2014 13:37

klopt martin, ik ben benieuwd !!!
als ze mee gaat naar de show.....

pascal on 28/03/2014 15:46