Een dag om van te dagdromen.

Een dag om van te dagdromen.Prachtig weer, stralende zon, geweldige koi, wat kan je nog meer verlangen...

De verkoop was plat vandaag, maar ja het kan niet altijd kermis zijn. Wel was ik behoorlijk onder de indruk van de ontwikkeling van 3 koi die Ben Doorakkers de laatste 3 maanden onder zijn hoede had genomen. Mijn mond viel gewoon open, want wat ik zag, krijg ik wel in Japan te zien, maar niet bij ons.

Nadat alle mensen dit jaar de eerste keuze hadden om de showa's van Momotaro te kopen, denken de meeste mensen, dat de beste koi er altijd al uitzijn.

Op dat ogenblik zei Ben, laat mij er nu eens 2 of 3 uitkiezen, en dan zal ik bewijzen dat dit niet zo is. Zo gezegd, zo gedaan, Ben kiest 2 showa uit de overblijvende showa's van Momotaro, en 1 kohaku van Matsue om deze in zijn vijver te laten opgroeien.

Nu daag ik iedereen uit om naar deze koi te komen kijken.... Niet te geloven hoe deze zijn ontwikkeld, en ik hoop dat de koi die reeds verkocht werden begin dit jaar, ook zo ontwikkeld zijn.

Volgende week zondag heb ik de "afscheidsdag", maar op dit ogenblik is er niet veel interesse, dus de vraag is nog maar of deze door zal gaan of niet. Maar zaterdag zijn we sowieso voor de laatste keer open, en als je kunt, kom dan kijken naar deze koi.

Ik ben me bewust van het feit dat de koi bij mij niet de ontwikkeling kunnen krijgen die nodig is, vanwege de stress en andere factoren, maar dat ze bij Ben zo zouden ontwikkelen, dat wist ik ook niet. Hiermee bewijst en bevestigd Ben nogmaals zijn kennis van koi, en alle mensen die bij Ben raad komen vragen omtrent hun aankoop...je bent op het goede adres.

Dikke complementen Ben...Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

prachtige vissen zeg......
zulke vissen wil ik ook wel......
en die body da zijn juweeltjes

Paul Zegveld on 20/09/2008 20:52

Ik kan het verhaal van Luc alleen maar bevestigen,heb ze vanmiddag met eigen ogen mogen aanschouwen in één woord geweldig goed gewerkt Ben !!
.

willem on 20/09/2008 21:07

Goed gewerkt Ben? Lekker bij de vijverrand zitten kijken is toch geen werken Willem? Goed verzorgd heeft ie ze wel das zeker! :-)

Ton Janssens on 21/09/2008 15:46