Een dag om van te dagdromen

Een dag om van te dagdromen

Prachtig weer, stralende zon, geweldige koi, wat kan je nog meer verlangen...

De verkoop was plat vandaag, maar ja het kan niet altijd kermis zijn. Wel was ik behoorlijk onder de indruk van de ontwikkeling van 3 koi die Ben Doorakkers de laatste 3 maanden onder zijn hoede had genomen. Mijn mond viel gewoon open, want wat ik zag, krijg ik wel in Japan te zien, maar niet bij ons.

Nadat alle mensen dit jaar de eerste keuze hadden om de showa's van Momotaro te kopen, denken de meeste mensen, dat de beste koi er altijd al uitzijn.

Op dat ogenblik zei Ben, laat mij er nu eens 2 of 3 uitkiezen, en dan zal ik bewijzen dat dit niet zo is. Zo gezegd, zo gedaan, Ben kiest 2 showa uit de overblijvende showa's van Momotaro, en 1 kohaku van Matsue om deze in zijn vijver te laten opgroeien.

Nu daag ik iedereen uit om naar deze koi te komen kijken.... Niet te geloven hoe deze zijn ontwikkeld, en ik hoop dat de koi die reeds verkocht werden begin dit jaar, ook zo ontwikkeld zijn.

Volgende week zondag heb ik de "afscheidsdag", maar op dit ogenblik is er niet veel interesse, dus de vraag is nog maar of deze door zal gaan of niet. Maar zaterdag zijn we sowieso voor de laatste keer open, en als je kunt, kom dan kijken naar deze koi.

Ik ben me bewust van het feit dat de koi bij mij niet de ontwikkeling kunnen krijgen die nodig is, vanwege de stress en andere factoren, maar dat ze bij Ben zo zouden ontwikkelen, dat wist ik ook niet. Hiermee bewijst en bevestigd Ben nogmaals zijn kennis van koi, en alle mensen die bij Ben raad komen vragen omtrent hun aankoop...je bent op het goede adres.

Dikke complementen Ben...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml