Een dag van ontspanning

Een dag van ontspanning

Ik ben nu éénmaal een solitair dat kan ik helaas niet ontkennen. Ik heb er geen probleem mee om als kluizenaar door het leven te gaan.

Een dag zoals gisteren is voor mij dan ook een dag waar ik van hou. Lekker alleen, uitslapen (tot 8 uur) alleen ontbijten, mijn nieuwsitem schrijven, noem maar op....

Ik had echter mijn kleinkinderen Japanse pokemon kaarten beloofd, en dan moet je je aan je woord houden, dus ik naar ToysRus met de taxi zoals je kan zien om te shoppen. Go Pro in de hand, en zoeken maar. Mijn kleinkinderen zijn dol op die Japanse poppetjes en zo....

Lang duurt dit echter niet, want ik ben geen shopper, en ik had me voorgenomen om een wandeling in het Kurakuen Park te maken. Deze wordt blijkbaar bij de beste van de wereld genoemd, en het is inderdaad een mooie tuin. Het park van Hiroshima is mooier, maar dit mag er zeker zijn.

Ik had me voorgenomen om veel foto's en filmpjes te maken, zodat jullie ook konden meegenieten van deze tuin. Ik heb de foto's en filmpjes allemaal aan mekaar gekoppeld zodat het juist is of je er zelf in het rondwandelen bent.

Het is natuurlijk de perfecte tijd van het jaar, want alle bomen beginnen de prachtige herfstkleuren te krijgen, iets waar deze regio enorm om bekend staat. Als je met de auto door het land kijkt, zie je overal een bijzonder fraaie kleurensymfonie. Wil je mee ? dan zul je hier moeten klikken...en dan kan je 20 minuten genieten van alle pracht.

Vandaag heb ik enkele zakelijke besprekingen, en kan ik mijn boekhouding bijwerken.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml