Een dikke flop.

Een dikke flop.Vrijdagavond was geen succes, dat moeten we toegeven. Het weer was nochtans zalig en de koi zetten hun beste beentje voor.

Blijkbaar hadden de mensen geen interesse en had het geen nut om vrijdagavond speciaal open te houden. Ik zal dit dan ook niet meer gaan doen, tenzij op afspraak. De verkoop liep echter wel vlot; Internet is toch een machtig medium en de meeste mensen geven toch het vertrouwen aan ons wat betreft de geselecteerde koi.

Er werden 4 stuks verkocht wat toch weeral 40 euro voor de Clini Clowns opbracht. Ook kreeg ik het bezoek van iemand die spontaan 30 euro kwam binnenbrengen als steun, en hiervoor 6 loten ontvangt voor de 3 aangeboden boeken van Rini. Dit werd door mij hoog ingeschat. Tevens werd het bod op het ongecensureerde beeldmateriaal van de dvd van Nishikigoi Symfonie verhoogt naar 150 euro.

De totale stand op dit ogenblik:

Opstarting door Interkoi: 100 euro
Verkochte loten: 27 stuks x 5 euro = 145 euro
Aantal verkochte koi: 10 stuks x 10 euro = 100 euro
Bod op DVD van Rini: 150 euro.
Totaal: 495 euro

Hiermee bereiken we al het beoogde doel van 500 euro, maar laten we ons niet inhouden, en als we het resultaat kunnen verdubbelen, dan moeten we dit zeker niet laten. Dus mensen, loten kopen, uw bod op de DVD verhogen, en als je een koi wil kopen, dan gaat er automatisch 10 euro in de pot.

Ik verwacht vandaag een mooie dag. Er zijn prachtige koi te zien, en ik geloof dat het de moeite is om langs te komen. De getoonde fotoreeks laat één van de echte kampioenen zien die zijn echte home gevonden heeft. Deze champion in klasse 5, All sizes en best in size and variety heeft een perfecte eindbestemming gevonden, waar hij nog jaren zal kunnen profiteren van de goede zorgen van zijn nieuwe baasje. Laten we waardig van haar afscheid nemen, met dit laatste filmpje

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Hee Martin,dat zijn toch niet jouw gympen zeker?!
Goed bezig zou ik zeggen!
Veel plezier met die topper!
Volgend jaar Arcen?

Gr.Jack

jack on 04/09/2010 08:17

Prachtige sanke..huidkwaliteit is onovertroffen....
ik weet dat luc er nog zo 1 heeft zwemmen... ook al zo'n vis die straalt van huidkwaliteit... yamamatsu sanke zijn echt geweldig....
ben blij dat deze koi ook een goed huis krijgt.... zou haar graag nog eens terug zien..

Matthijs on 04/09/2010 10:33

@ Jack,

Inderdaad Jack, dat heb je goed gezien!
Heb de laatste tijd hoe langer hoe meer een boontje voor (kwaliteits)sanke, en ik vond dat ik deze prijswinnaar, met dikke en lakzwarte sumivlekken op een onberispelijke hi-ondergrond, en overigens zeer goed passend in mijn vijver, niet mocht laten schieten. Vandaar dat ik weeral overstag ben gegaan . . . Het zal volgend voorjaar weer even ruimen worden van enkele minder goed ontwikkelde (niet Interkoi) koi uit mijn bestand, ten einde het quotum van max. 15 exemplaren (op 75 kuub water) niet te overschrijden.
Volgend jaar Arcen is wellicht te vroeg, maar misschien binnen enkele jaren nog eens, als ze goed en wel in size 7 zit. Hetzelfde geldt trouwens voor mijn sadazo sanke van Yozen/Hiroi, intussen ca. 80 cm geworden, en dan hopelijk in size 8 in te zetten. Op hoop van zegen!

@ Matthijs,

Het zijn net de kenmerken die jij aanhaalt, die mij hebben doen bezwijken.
Dat Luc er nog zo eentje heeft zwemmen, welke mag dat dan wel zijn (graag een codenummer misschien)?
Enne . . . , je weet dat je altijd welkom bent voor een vijverbezoek; vooraf een telefoontje of mailtje, eventueel met de tussenkomst van Luc, volstaat hiertoe.

Martin on 04/09/2010 23:39