Een gezellige boel

Een gezellige boelAl leek het s'morgens slecht weer te worden, in de namiddag werd het stukken beter. Jeroen was mijn eerste bezoeker al om 9.00 uur.

In de namiddag begon waarempel het zonnetje te schijnen, en vermoedelijk zal dit morgen ook het geval zijn. Er werd vandaag meer gekwebbeld en gelachen dan naar koi gekeken, maar dit moet ook kunnen nietwaar ? Als iemand graag een koi heeft, dan koopt hij hem toch. Ik hou niet van het geforceerde verkopen, maar verkopen doe ik wel heel graag.

De animo was formidabel. Ben had zijn vermaarde verse zalm gerookt (een delicatesse), Ans had 2 flessen roséwijn voor mij meegebracht, (want niemand lust die....), voor Rini had men een lekkere aperitief bij, waarvan ik de naam al vergeten ben, maar waar ik ook wel enkele flessen van lust, en als klap op de vuurpijl kregen we nog een 10-tal heerlijke maatjes. Ik had beter een café kunnen beginnen, want ik kon de ganse middag drinken aandragen in plaats van koi.

We hebben ons allen kostelijk geamuseerd, weinig koi verkocht, maar wel goed gelachen...Morgen brengen ze mijn nieuwe superformidabelgeweldigesuperlieve bijna 1 m. lange chagoi en voor mij kan de dag dan niet meer stuk. Waarom zo blij met deze chagoi. Hier is een heel verhaal aan verbonden. Deze chagoi kwam uit mijn privé collectie, maar door verhuis en andere toestanden heb ik deze voor veel geld kunnen verkopen. Via via is deze dan uiteindelijk terug aangeboden aan mij en heb ik besloten om deze goedzak terug aan te kopen. Het enige probleem: ik heb hem meer moeten betalen dan dat ik hem verkocht heb, en daar heb ik een hekel aan. Toch ben ik blij om deze beslissing genomen te hebben. Morgen rond de klok van twaalven zal ik hem terug zien, en dit is één van de weinige keren dat een koi mij emotioneel beroerd, zij het met mate...De eerste foto is van mijn kleindochter die toen een jaar was, die met de chagoi speelt.

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Hallo Luc,

Een kleine verbetering, de kadootjes komen van K3.
Bedankt voor de gezelligheid vanmiddag.

Groetjes Ans

P.s, Rini is hij al leeg? :-)

Frans en Ans on 29/08/2009 19:24

Ik herkende de foto al luc...prachtig dat je deze chagoi terug krijgt...hoe groot is ze nu? en ze kwam van sakai toch?
weet wel dat ik haar eens bij je thuis gezien heb...echt een prachtige koi!

Matthijs on 29/08/2009 20:15

Naar het schijnt zou ze nu ± 95 cm moeten zijn. We zullen ze vandaag meten. Ze moet er goed uitzien. Ben had ze donderdagavond gespot en ik moest heel snel zijn om te beslissen, want ze was al zo goed als verkocht. Ik ben heel blij dat ik deze opnieuw heb kunnen aankopen. Als ze echt zo groot is, kan ze volgend jaar meedingen voor Jumbo Champion, want dan is grootte bepalend..../*(§èàç

Ter verbetering van de nieuwsflash hierboven. De cadeautjes waren niet alleen van Ans, maar van K3. Sorry voor dit misverstand. Ondertussen zal ik eens uitzoeken wanneer we naar de Argentijn kunnen gaan met zijn allen, want dat is nu prioriteit geworden heb ik begrepen.

luc on 30/08/2009 08:07

het was gisteren inderdaad weer een gezellige boel.

luc, ben benieuwd naar de chagoi welke vandaag weer in Arendonk zal komen. lijkt me leuk als je hier een nieuwsitem met foto's over maakt. maar dit zal ongetwijfeld gebeuren.

we wachten af...

stephan on 30/08/2009 10:27

Verdorie, ik heb weer wat gemist. Ik had andere verplichtingen. Vandaag kan ik ook niet, er moet nog vanalles geregeld worden ivm mijn trouw in oktober :).
Ik vraag me af wat mijn toekomstig vrouwtje ervan zou vinden om onze foto's te laten nemen bij Interkoi Arendonk, hehehe ;). Ik zal het haar best maar niet vragen denk ik.

Jeroen on 30/08/2009 11:30

Fantastisch..was toen al een schitterende vis...
ben dan ook heel erg benieuwd naar de huidige lengte, weet je toevallig ook nog hoe lang ze was toen je haar verkocht?
ik zou zeggen..kom maar op met die foto's!

Matthijs on 30/08/2009 13:30

Nu allebei, Ans. Oladi-jo oladi-jee!

Enne bedankt war.

rini on 30/08/2009 18:25