Een mailtje uit Zwolle

Een mailtje uit Zwolle

Als je aan Zwolle denkt, dan moet je bijna wel aan Matthijs denken, want hij komt uit deze regio.

Hij is volgens mij echter druk aan het sparen om nog eens mee naar Japan te mogen, want volgens mij heeft hij hier zijn hart aan verkocht. Daarom dat hij even zijn vissen heeft gebowld, en er enkele van wil verkopen.

Waarom zou ik hem niet helpen, hij helpt mij ook altijd als het nodig is, en daar ben ik hem heel dankbaar voor. Ik wil dan ook belangeloos een aantal van zijn vissen in het nieuwsitem plaatsen, en als er potentiële kopers zijn, kunnen zij altijd contact met Matthijs opnemen, maar hier eerst het filmpje met alle koi

Vermits facebook nu geïntegreerd is in de site, kunnen ze gemakkelijk een berichtje sturen via facebook. Ik ken de prijzen en die zijn absoluut niet te hoog, maar daar moet je het met hem maar over hebben. Dit was zijn mail:

Dag Luc,

Vandaag even een aantal vissen gebowld... Misschien leuk om op de site te zetten...Er zitten er natuurlijk ook een aantal van jou bij... de Tancho van Yamatoya, en Amaya, en gedeeltelijk de NND Marusho ook... dat is die van de koi-idol !

De tancho is de 1003002 (inmiddels 50cm, was deze vorig jaar ook, echter wel fors body bijgemaakt). Als je nog een filmpje bij aankoop wil zien, dan maakt dit het alleen maar mooier...

Amaya is de 903050, inmiddels 63cm, was vorig jaar 62cm. Hier heb ik nog wel een filmpje van gevonden van 2011, helaas kan ik geen filmpje meer vinden van de aankoop.

De NND is inmiddels 50cm, was vorig jaar 42cm. (dit is de sanke met het grote witte patroon vooraan)

De Chagoi is al een oud beestje, destijds als nisai 35cm gekocht, vorig jaar 76 cm en inmiddels 79 cm. deze zal ik gekocht hebben ik gok in 2005... en ze groeit dus nog altijd...

Dan hebben we nog de yagenji, deze was vorig jaar 33 cm en nu 42cm. De sandan sanke van SFF, inmiddels 61cm. Tot slot de 66cm Hi-Utsuri, kweker onbekend... oudste vis in de vijver!

Meer afbeeldingen

Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 1
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 2
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 3
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 4
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 5
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 6
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 7
Een mailtje uit Zwolle: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml