Een nieuwe Tateboi

Een nieuwe TateboiVandaag kreeg ik enkele foto's binnen van een echte tateboi.

Deze tateboi zijn onbetaalbaar en worden met de jaren mooier en mooier, terwijl hun grootste charme te voorschijn komt als ze klein zijn. Persoonlijk vind ik ze geweldig tussen 2-6 jaar.

Lian (li-jen uitgesproken) is de naam van deze tateboi en is de zoon van Stephan en Joyce, trouwe interkoi klanten. Zij zetten het licht op groen om de eerste foto's van hun zoon op het net te zetten. Hoe groot, hoe zwaar moeten Stephan en Joyce zelf maar vertellen, maar ik denk dat een dikke proficiat op zijn plaats is.

Interkoi wenst de beide ouders in ieder geval proficiat met hun eerste zoon, en ik hoop dat ze zoveel plezier aan hun zoon mogen hebben, als ik met mijn kleinkinderen.

Ik heb trouwens nog enkele foto's gevonden van de gelukkige ouders ten tijde van de voorbereidingen voor het produceren van de tateboi. De eerste foto is bij de aankoop van een Momotaro showa tijdens de veiling. Deze koi zwemt momenteel nog in Arendonk....

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Joyce en Stephan. Dat ik op deze manier aan de weet moet komen, dat jullie zoon is geboren. Van harte gefeliciteerd en zo te zien een toppertje, lijkt "gelukkig" op zijn moeder.

Dick van Excel on 31/03/2011 21:05

Joyce en Stephan van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon
veel liefde en geluk toegewenst geniet er van want de baby is zo groot.
Theo en Petra.

theo on 01/04/2011 16:01