Een sanke en een sandan kohaku vertrekken.

Een sanke en een sandan kohaku vertrekken.Het was vroeg dag deze morgen. 5.30 uur is vroeg of niet ? Ik moest 2 koi voorbereiden op een lange reis richting Zwitserland. Toch nog tijd genomen om een kort nieuwsitem in elkaar te flansen.

Ik heb enkele mensen gevonden die eventueel koi willen wegbrengen in een straal van 5-600 km. Afspraak is dat ik deze avond weet of het meevalt of niet ! Valt het mee dan kan ik misschien iets makkelijker transporteren.

"Het is een groot avontuur voor mij" zei mijn nieuwe compagnon die instaat voor het transport, maar die liever onbekend wil blijven. Ikzelf heb vroeger de hele wereld rondgereisd, dus dit is in mijn ogen maar een muggescheet. Ik ben echter wel blij iemand gevonden te hebben.

Het ontbreekt me wat aan tijd, en het lijkt wel hoe langer ik bezig ben, hoe minder tijd ik heb. Maar ja, beter veel werk dan met je duimen draaien.

Welke koi vertrokken er vandaag ? Een sanke en een kohaku, de sanke van sakai, de sandan kohaku van Momotaro. Het is me de laatste maanden opgevallen hoe moeilijk het is om goede sandan aan te kopen. Deze is goed, maar heeft een moeilijke quarantaineperiode achter de rug, en heeft zijn klop gekregen.

Normaal is ze terug in orde en voor zover ik weet komen ze in een lekker verwarmde vijver terecht waar nog enkele van mijn koi rondzwemmen. Ik herken ze tenminste onmiddellijk. Hopelijk zullen deze 2 koi het zo goed doen als de andere die ik rond zie zwemmen.

Nog 66 stuks moeten er opgehaald worden en het wordt stilaan tijd….

Vergeet je niet in te schrijven voor de opendeurdagen. Wacht aub niet tot het laatste moment want dan wordt ik ongerust....

Ontdek de mogelijkheden om een jumbo aan te kopen

Meer afbeeldingen

Reacties