Een tijdje uit de running

Een tijdje uit de runningHet is eventjes een moeilijke tijd geweest. Ik ben deze week definitief verhuisd, en heb enkele dagen zonder TV en zonder internet gezeten.

Dan pas weet je wat je moet missen. Niet te geloven welke impact internet en TV op je leven hebben. Toch iets om even bij stil te staan en na te denken. Het is nu echter voorbij, en ik ben weer van de partij. Morgen vertrek ik samen met Ben naar Japan zoals reeds vermeld, en ik zal proberen om dagelijks een update te geven van onze belevenissen in Japan.

De reis deze keer zit iets anders in elkaar dan normaal. Ik vertrek nu naar Tokio, en zal nog dezelfde dag bij Minuma langsgaan. Daarna gaat mijn reis verder naar Niiagata, en zal ik een eerste bezoek brengen aan Dainishi. Van daaruit vertrek ik terug naar het Zuiden om mijn gebruikelijke kwekers op te zoeken, met uiteraard een bezoek aan Momotaro en Yamatoya, één van mijn lievelingskwekers. Hier heb ik een speciale deal op het oog, die ik wil verzilveren en dan ga aanbieden aan mensen die interesse hebben in de prachtige Yamatoya kohaku. Volg de website op, en je ziet het automatisch verschijnen. Tegelijkertijd zal ik een rondreis uitstippelen die ik einde van dit jaar wil doen met geinteresseerden.

Enkele belangrijke punten:
Rini zal tijdens mijn afwezigheid (2 zaterdagen) s'zaterdags de deuren openhouden voor iedereen die eens langs wil komen, en dit van 14.00 uur tot ± 16.30 uur.

Ik ben tijdens mijn afwezigheid gewoon te bereiken via mail.

Ik zie dat de loterij niet de gewenste aantrekkingskracht heeft. Blijkbaar is de formule goed, maar is de verhouding aantal loten/bedrag nog niet in de goede verhouding. Ik stel voor dat als deze klasse showa niet het gewenste aantal loten kan opbrengen, dat ik deze loterij annuleer en een nieuwe loterij activeer. Ik wacht er echter mee tot na mij japanreis en hoop dat de ontbrekende loten toch nog zullen verkocht worden.

Tot dan...


Reacties

14 reacties tot nog toe

Een heel fijne trip toegewenst en dat jullie maar mooie inkopen mogen doen! Weet je ook al wanneer de bacteria house binnenkomt?
mvg
Ton

Ton on 19/03/2009 14:31

Luc en Ben ook bij deze een goede reis toegewenst en ben benieuwd of jullie nog een update van onze Kohaku kunnen maken.

stephan on 19/03/2009 15:11

De bacteria house heeft zich aangemeld, en alles zou in orde moeten zijn. Nog inklaren en dan zal het nog moeten getransporteerd worden naar Arendonk. Ik hoop in de loop van volgende week.

luc on 19/03/2009 16:48

Koop toch eens wat loten... het zou spijtig zijn dat de loterij van deze showa niet door zou gaan.

Jos on 19/03/2009 17:53

een goede reis en een goede koihunt en succes bij Yamatoya.
en wij volgen weer met veel enthousiasme dagelijks de reisverslagen

Geerard on 19/03/2009 17:58

Een heel fijne reis en succes met de onderhandelingen. Maar dat zal je zeker lukken.

willy on 19/03/2009 19:29

Veel geluk Luc en Ben,ik hou het verslag nauwlettend in de gate.
gr patrick

patrick on 19/03/2009 20:28

Een fijne reis Luc en Ben , de temperatuur is al vrij aardig daar in Azie .
Veel succes en goede zaken daar .

Marcel on 19/03/2009 21:21

Goede reis mannen...en Luc..jij kijkt voor de auction nog even bij Yamatoya voor mij he..ik hoor/zie wel of je daar hebt kunnen slagen of niet...
Succes!

Matthijs on 19/03/2009 21:43

Luc & Ben, een heel goede trip gewenst!

Ik ben nu al benieuwd naar de koi die uitgezocht gaan worden. Yamatoya kohaku... De site zal ik zeker in de gaten houden!

Als jullie de 10 van de 42 nog gaan zien, die in Japan blijven, dan hoop ik dat jullie in de gelegenheid zijn wat extra fotootjes te maken... Wat niet kan kan natuurlijk niet hè, het is geen noodzaak...

Nogmaals, goeie trip!
Good weerkomm'n & Groet'n

Noëlle on 19/03/2009 22:26

Een goede reis en succes met de onderhandelingen.
En ik kijk al uit naar de reisverslag.
Groetjes

Jurian on 20/03/2009 07:42

Beste Ben en Luc,

Ik hoop dat jullie een waardige opvolger voor Masami kunnen bemachtigen.
Ik wens jullie alle sucess daar in Japan en met het oog van Ben gaat dat denk ik wel lukken. Goede reis toegewenst en spreek jullie snel weer.

Gr,

Raymond

raymond on 20/03/2009 10:32

ze zijn nu al in de wolken :-)
en ook ik ben erg benieuwd , naar de verhalen en zeker naar de vele foto's die we te zien krijgen

Riny D on 20/03/2009 18:19

Hoi Luc en Ben

Ik hoop dat jullie voor ons(interkoi hapert) die 3 kanjers weten te strikken bij Yamatoya
Hou me maar op de hoogte ik ben super benieuwt
Heeft Ben het een beetje droog kunnen houden in het vliegtuig
Veel plezier samen
Groetjes Erik

Erik v Lint on 20/03/2009 22:32