Eentje die we meenemen naar Arcen.

Eentje die we meenemen naar Arcen.We zijn er ongeveer uit wat betreft de koi die we meenemen naar Arcen.

Eén van deze koi is deze mannelijke showa van Momotaro, die rond de 44 cm is. Te klein om een prijs te halen in zijn categorie, maar mooi om te laten zien, en dat is toch wat de mensen willen zien...mooie koi.

Ik denk dat het gelukt is om een presentabel geheel samen te stellen, ondanks het feit dat er vele goede vissen al weg zijn. Met dit mannetje van Momotaro, denk ik een ideaal voorbeeld gevonden te hebben die menigeen zal bekoren. Ja Jack, je hebt het in hem in het vorig nieuwsitem al vermeld.

Hij is vanaf het begin mijn "eyecatcher" geweest in deze serie, en zijn broer was al eerste geworden in Appeltern. Die neem ik echter niet mee, omdat ik graag andere vissen laat zien, en om te bewijzen dat ons arsenaal breed en goed is. Deze zal niet zo groot worden als voorgaande koi, maar toch bekoort hij ons ten volle.

Om menige honger en nieuwsgierigheid te stillen, zal ik ook de prijs meedelen van een koi zoals deze, en die bedraagt 750 euro. Duur...ik denk het niet....veel geld ? Ja hoor, dat weten wij als geen ander. Een filmpje brengt al veel aan het licht, en je mag hem altijd komen bewonderen in onze vats in Arcen, tegenover stand 135 en 136. Samen met Interkoi Almere en de firma Logilabel, gaan we een assortiment prachtige koi laten zien. Samen met het boek van Rini dat via onze stand gepromoot wordt, zal het een drukte van jewelste zijn bij de Interkoi boulevard.

Wel hebben we veel spijt dat de machtige shiro utsuri van Interkoi Almere juist voor de show verkocht werd, en dat de nieuwe eigenaar geen interesse had om de koi nog in te zetten tijdens de show. (begrijpelijk hoor.)

Om nog een tipje van de sluier op te lichten wil ik wel zeggen dat ik Raspoetinneke meeneem, het showaatje dat een eigen leven zal gaan leiden. Ik heb er mijn tanden in gezet om deze zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Kom, kijk en overtuig je om Interkoi te leren kennen tijdens de show in Arcen.

Reacties

9 reacties tot nog toe

Zullen de foto's op deze site van Raspoetin dan bijgewerkt worden ?

Jeroen on 16/08/2010 09:56

nee, hij is enkel te bezichtigen in Arcen.

luc on 16/08/2010 10:01

Beste Luc,

Als mijn vijver er al was, zou zulkse showa bepaald niet misstaan. Het zal nog even duren, maar als het zover is klop ik bij jullie aan voor enkele fraaie koi, dat staat bij mij al vast.
Je was afgelopen zaterdag druk in gesprek met een klant, daarom wil ik je via deze weg hartelijk danken voor de koffie en gastvrijheid. Voor mij een genoegen om met een paar echte koi-cracks aan tafel te zitten. Tijdens Arcen ben ik met vakantie, dus wens ik jou en je team bij deze veel succes!

Groet,
Franklin.

Franklin on 16/08/2010 11:17

Bedankt Franklin, ik hoop volgende keer iets meer tijd voor je vrij te maken, maar ik denk dat Rini of Ben ook de nodige uitleg hebben gegeven. Het wordt een drukke week voor Arcen...bedankt voor de gelukwensen.

luc on 16/08/2010 12:01

koffie?????????????

arie on 16/08/2010 20:39

Begrijp ik dat jij de koffie gemist hebt Arie? Dan maken we het in Arcen goed met je! Of anders kom je een keertje naar Almere, altijd koffie of......
mvg
Ton

Ton on 16/08/2010 20:41

Word toch een mooi mannetje!
Zit nog zat potentie in,lijkt toch wel een hele goede huidkwaliteit
te bezitten.Mooie Showa om te blijven volgen.
Zal erop de show toch nog maar eens goed naar kijken.....
Hij mist dan in zijn klasse een aantal centimeters,het zou me niet verbazen
als hij een prijsje zou pakken!

Gr.Jack

jack on 16/08/2010 21:00

we gaan elkaar zien ton.....mooi aanbod. interkoiwaardig!

Trouwens nog gefeliciteerd met de verkoop van de prachtige shiro. jammer voor mij dat ze de show misloopt trouwens. had haar graag een paar baantjes zien trekken!

arieboom on 17/08/2010 07:51

Onder de gordel...

Luc on 17/08/2010 07:54