Eentje die we meenemen naar Arcen

Eentje die we meenemen naar Arcen

We zijn er ongeveer uit wat betreft de koi die we meenemen naar Arcen.

Eén van deze koi is deze mannelijke showa van Momotaro, die rond de 44 cm is. Te klein om een prijs te halen in zijn categorie, maar mooi om te laten zien, en dat is toch wat de mensen willen zien...mooie koi.

Ik denk dat het gelukt is om een presentabel geheel samen te stellen, ondanks het feit dat er vele goede vissen al weg zijn. Met dit mannetje van Momotaro, denk ik een ideaal voorbeeld gevonden te hebben die menigeen zal bekoren. Ja Jack, je hebt het in hem in het vorig nieuwsitem al vermeld.

Hij is vanaf het begin mijn "eyecatcher" geweest in deze serie, en zijn broer was al eerste geworden in Appeltern. Die neem ik echter niet mee, omdat ik graag andere vissen laat zien, en om te bewijzen dat ons arsenaal breed en goed is. Deze zal niet zo groot worden als voorgaande koi, maar toch bekoort hij ons ten volle.

Om menige honger en nieuwsgierigheid te stillen, zal ik ook de prijs meedelen van een koi zoals deze, en die bedraagt 750 euro. Duur...ik denk het niet....veel geld ? Ja hoor, dat weten wij als geen ander. Een filmpje brengt al veel aan het licht, en je mag hem altijd komen bewonderen in onze vats in Arcen, tegenover stand 135 en 136. Samen met Interkoi Almere en de firma Logilabel, gaan we een assortiment prachtige koi laten zien. Samen met het boek van Rini dat via onze stand gepromoot wordt, zal het een drukte van jewelste zijn bij de Interkoi boulevard.

Wel hebben we veel spijt dat de machtige shiro utsuri van Interkoi Almere juist voor de show verkocht werd, en dat de nieuwe eigenaar geen interesse had om de koi nog in te zetten tijdens de show. (begrijpelijk hoor.)

Om nog een tipje van de sluier op te lichten wil ik wel zeggen dat ik Raspoetinneke meeneem, het showaatje dat een eigen leven zal gaan leiden. Ik heb er mijn tanden in gezet om deze zo goed mogelijk te laten ontwikkelen. Kom, kijk en overtuig je om Interkoi te leren kennen tijdens de show in Arcen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml