Eentje om te onthouden

Eentje om te onthouden

Thijs kwam op bezoek om zijn showa van Momotaro te bekijken.

Ondertussen werden de voelhoorns uitgezet om een kleine kohaku met potentieel aan te kopen en we kwamen tot de volgende slotsom. Deze kohaku van Momotaro uit de Mako kohaku bloedlijn vertoond kenmerken die wel eens tot verrassingen zouden kunnen leiden.

Er werd dan ook besloten om deze een seizoen groeivijver te geven, zodat de kwaliteiten aan het daglicht zouden kunnen komen. Dus weer eentje om op te volgen. De kohaku is verleden jaar december binnengekomen rond de 18 cm. Ze heeft de ganse winter binnengezeten, is meermaals opgemerkt maar nooit verkocht, heeft wat van zijn hi ingeboet, zonder dat het ernstig is. Nu is ze ± 24 cm en zal minstens een half jaartje in onze groeivijver gaan.

Dit zijn zo van die fraaie beestjes waarvan je de ontwikkeling graag opvolgt. De tosai vertoont vrouwelijke kenmerken, de huidkwaliteit is enorm goed, bouw van het hoofd, stand van de ogen, alles in optima forma, dus alle ingrediënten zijn dan ook aanwezig om een explosie van schoonheid te zien ontwikkelen.

De reeds aangekochte showa van Momotaro is zowat de grootste uit de serie. De filmpjes laten achtereenvolgens de showa en de kohaku zien.

Showa Momotaro

Kohaku Momotaro

Voor één of andere reden verwacht ik vandaag ontzettend veel volk. Morgen ben ik ook aanwezig vanaf 9.00 tot 14.00 uur. Kan je vandaag niet, morgen kan het ook...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml