Eerste resultaat nitraathars

Eerste resultaat nitraatharsNa 10 dagen was het tijd om de nitraathars te genereren met zout. Of het geholpen heeft ?

Moet je zien wat een drek er uit het water gehaald wordt, niet normaal. Ter informatie: ik heb 4 zakjes nitraathars van ieder 4 liter in vijver 1 gelegd om te testen. Deze is ± 35 m³ zonder filter. Het resultaat laat zich duidelik merken. Ton was er toevallig om zijn vissen op te halen, en die heeft me een beetje geholpen.

Na het spoelen met zuiver water van de 4 zakjes, werd er nog eens dezelde koffiedrek uitgespoeld. Ik ben benieuwd of het binnen 14 dagen ook nog zoveel nitraat uit het water haalt. Wel even melden voor de geinteresseerden dat ik de perfecte biologische combinatie gevonden heb om je vjiver optimaal helder te houden.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Hey Luc, wat bedoel je meer bepaald met "de perfecte biologische combinatie" in de laatste zin van het nieuwsitem? Heeft dit te maken met de kennelijk positieve resultaten van het nitraathars, of staat dat daar nog volledig los van en meld je het hier maar terloops? Ik zou denken van het laatste, vermits nitraathars geen biologische maar een chemische zuiveraar is.
In elk geval toch wel wat geheimzinnig taalgebruik!

Martin on 03/04/2010 12:48

NItraathars is gewoon in een testfase om te zien of het werkelijk het nitraat uit het water haalt. Het blijkt goed te werken. De laatste zin laat gewoon wat vragen over voor nieuwsgierige mensen :), maar ik denk wel een perfecte combinatie gevonden te hebben van produkten die biologisch je vijver prima in orde houden.

luc on 03/04/2010 18:14

Hallo mag ik vragen waar je de zakjes weg hebt mvg patrick

patrick on 15/06/2013 10:16