Eerste vergadering interkoi

Eerste vergadering interkoi

Op vraag van enkele interkoi dealers werd er besloten om een vergadering te organiseren van alle interkoi dealers.

Vandaag 6 januari is deze vergadering dan ook doorgegaan in Arendonk. Iedereen, uitgezonderd 1 interkoi dealer was aanwezig. De vergadering werd ook bijgewoond door Maarten Lammens, Olav Potuyt van koibito, Rini Groothuis en enkele nieuwe interkoi dealers in de maak.....

Diverse standpunten werden overlopen, waaronder vooral het aankoopbeleid werd besproken voor 2008. Kort samengevat zal interkoi in zijn geheel als groep er naar streven om goede tot zeer goede kwaliteitskoi aan te kopen op de manier zoals we dit jaar hebben gedaan, en deze voor een haalbare prijs aan te man te brengen. De hobby en het plezier in koi blijft centraal, maar er wordt wel naar gestreefd om een bepaalde kwaliteit van koi aan te bieden, en ons niet te laten verleiden om eender welke koi op de markt te brengen. Het aankoopbeleid zal in grote lijnen uitgestippeld worden door mijzelf, in samenwerking met Olav Potuyt en Rini Groothuis en uiteraard in samenspraak met al onze dealers.

Eén belangrijk punt werd afgesproken: iedere koi die aangekocht wordt zal voorzien worden van een bepaald identiteitsnummer, zodat de informatie omtrent de aangekochte koi steeds kan getraceerd worden, zowel naar de klant toe, als onderling.

Duidelijkheid en openheid zijn woorden die bij alle interkoi dealers hoog in het vaandel staan. De groep interkoi heeft ook niet de pretentie dat ze alle kennis in handen heeft, maar de ervaring die opgedaan wordt door het importeren van koi, het semi hobbyistisch karakter van de dealers, de professionele infrastructuur die op dit ogenblik bij interkoi als hoofdleverancier voorhanden is, moet de mensen een veilig gevoel geven.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd, dat we al onze opgebouwde kennis, onze relatie met Olav in verband met hetaankoopbeleid, in dienst kunnen stellen van onze potentiële klanten.

Ik hoop dat ik het een beetje goed verwoord heb. Er werden natuurlijk ook andere zaken besproken, maar deze zijn het vermelden niet waard. De interkoi dealers zijn vrij om deze beknopte commentaar te vervolledigen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml