Eerste vergadering interkoi

Eerste vergadering interkoiOp vraag van enkele interkoi dealers werd er besloten om een vergadering te organiseren van alle interkoi dealers.

Vandaag 6 januari is deze vergadering dan ook doorgegaan in Arendonk. Iedereen, uitgezonderd 1 interkoi dealer was aanwezig. De vergadering werd ook bijgewoond door Maarten Lammens, Olav Potuyt van koibito, Rini Groothuis en enkele nieuwe interkoi dealers in de maak.....

Diverse standpunten werden overlopen, waaronder vooral het aankoopbeleid werd besproken voor 2008. Kort samengevat zal interkoi in zijn geheel als groep er naar streven om goede tot zeer goede kwaliteitskoi aan te kopen op de manier zoals we dit jaar hebben gedaan, en deze voor een haalbare prijs aan te man te brengen. De hobby en het plezier in koi blijft centraal, maar er wordt wel naar gestreefd om een bepaalde kwaliteit van koi aan te bieden, en ons niet te laten verleiden om eender welke koi op de markt te brengen. Het aankoopbeleid zal in grote lijnen uitgestippeld worden door mijzelf, in samenwerking met Olav Potuyt en Rini Groothuis en uiteraard in samenspraak met al onze dealers.

Eén belangrijk punt werd afgesproken: iedere koi die aangekocht wordt zal voorzien worden van een bepaald identiteitsnummer, zodat de informatie omtrent de aangekochte koi steeds kan getraceerd worden, zowel naar de klant toe, als onderling.

Duidelijkheid en openheid zijn woorden die bij alle interkoi dealers hoog in het vaandel staan. De groep interkoi heeft ook niet de pretentie dat ze alle kennis in handen heeft, maar de ervaring die opgedaan wordt door het importeren van koi, het semi hobbyistisch karakter van de dealers, de professionele infrastructuur die op dit ogenblik bij interkoi als hoofdleverancier voorhanden is, moet de mensen een veilig gevoel geven.

Wij zijn er in ieder geval van overtuigd, dat we al onze opgebouwde kennis, onze relatie met Olav in verband met hetaankoopbeleid, in dienst kunnen stellen van onze potentiële klanten.

Ik hoop dat ik het een beetje goed verwoord heb. Er werden natuurlijk ook andere zaken besproken, maar deze zijn het vermelden niet waard. De interkoi dealers zijn vrij om deze beknopte commentaar te vervolledigen.


Meer afbeeldingen

Reacties

8 reacties tot nog toe

Enne het was allemaal, inclusief lokatie, prima geregeld Luc. En het eten liet zich smaken, maar dat is altijd in België.

rini on 06/01/2008 18:51

Mooie leerzame dag en weer een paar koi s rijker.
Ik ben erg content met de ochiba.

rob on 06/01/2008 20:07

inderdaad..alles goed geregeld! inclusief eten!
ook super dat olav en maarten er waren..bedankt nog heren!

Matthijs [Interkoi Zwolle] on 06/01/2008 20:15

Een mooi groepje mensen
Jammer dat ik eerder weg moest
Deze dag was een zeer goed idee
Mischien ook wel leuk om een paar vestegingen een keer gecombineerd te bezoeken
Ik ben wel benieuwt hoe iedereen gehuisvest is

Erik on 06/01/2008 20:26

Beste Luc en Frank

Het was een mooie en leerzame dag,erg tof dat Olav en Maarten er bij waren.
en Erik dat is zeker een goed idee om ook eens bij elkaar langs te gaan.

willem on 07/01/2008 01:17

Als ik dat zo zie, zou je alleen voor die gezelligheid alleen al handelaar willen worden ;-)

ik wens jullie dan alvast allemaal een super 2008.

Raf Segers on 07/01/2008 07:59

Het was inderdaad goed om elkaar tesamen te spreken, goed idee Martijn.
We zitten allemaal nog op dezelfde golflengte en ideeën en dat is belangrijk.
Goed idee om verschillende vestigingen te bekijken Eric.

groetjes

Frank

Frank Borgmans on 09/01/2008 21:02

Frank,

Ik heb wel goeie ideeën :). Het was inderdaad een leuke dag, voor mij een lange dag maar het was zeker de moeite waard.

Gr,
Martijn

Interkoi Groningen on 11/01/2008 19:32