Eindelijk, de Taniguchi foto's.

Eindelijk, de Taniguchi foto's.Als je afhankelijk bent van andere mensen, is het altijd een vervelende zaak. Dikwijls moet je lang aandringen als je het niet zelf kan doen.

Door omstandigheden kon ik de laatste reis naar Japan geen foto's maken van de Taniguchi serie van vorig jaar, dus was ik afhankelijk van Taniguchi San zelf.

Nu zijn ze er toch, en ik denk dat het resultaat er mag zijn. Vermoedelijk heb ik toch een gevoel om vrouwelijke koi te selecteren, want van de 22 koi zijn er 18 vrouwelijke en 4 mannelijke koi.

2 Koi hebben het niet overleefd, en één koi is krom. Geluk bij een ongeluk, één van de overleden koi en de kromme koi waren nog niet verkocht en nog steeds eigendom van mij. zo moest ik slechts één enkel iemand teleurstellen.

Dat is nu eenmaal het risico van koi aan te kopen die slechts 15-20 cm zijn. Ik ben echter bijzonder trots op het resultaat, en diegene die een koi hebben aangekocht mogen nu spreken van echte Jumbo Tosai.

Met een lengte van 32 tot 44 cm moet je niet ontevreden zijn zou ik zeggen. Mooi zou het zijn als jullie nu je top 3 zou weergeven, dat geeft dan een algemene indruk van wat jullie mooi vinden.

De foto's zijn niet bewerkt en op iedere foto zie je het geslacht en de grootte van de koi met de bijhorende codenummer. Ter herinnering, de koi die Taniguchi San als de top 3 had gekozen waren 1511054-1511063 en 1511069.

Ook heb ik eindelijk een update gekregen van de koi van Sakai. Ook hier was ik afhankelijk, wat zeker geen voordeel is. De filmpjes zijn dan ook van veel mindere kwaliteit en de kleuren zijn niet optimaal, maar het is beter dan niets:

Sanke SA-V15-4131

Sanke SA-V15-1087

Kohaku KO-V15-4156

Kohaku KO-V15-4118

Tenslotte nog een filmpje van mijn groene vijvergangersMeer afbeeldingen

Reacties