Eindelijk een vaste thuis

Eindelijk een vaste thuis

Ik heb het altijd een bijzondere tancho showa gevonden, reeds bij haar aankomst stal ze mij hart.

Ondanks dat, werd ze gedurende al die tijd niet verkocht. Zo zie je maar hoe onvoorspelbaar het is om te zeggen welke koi er snel of niet snel verkocht worden. Ook vergeten we dikwijls hoe jong deze dieren nog zijn. Ze moet nu nog 3 jaar worden, en wel op 8 juli. Het is wel mooi, vind ik zelf, om de koi een leven te geven door al de info bij te houden van aankomst tot vertrek. Dit geeft toch een bepaalde meerwaarde. Het is veel werk, maar het geeft ook voldoening.

Als je ziet hoe ze is binnengekomen, klein, teer en toen nog maar 30 cm. Ze is ondertussen in size verdubbeld en meet nu een stevige 60 cm. Wat heeft de toekomst nog in petto voor deze tancho showa ? Ze is ondertussen flink wat kuit aan het produceren, maar haar huid blinkt nog steeds als een spiegeltje, is spierwit en het sumi ligt er lakzwart op. Ik vind zelf dat ik er goed voor gezorgd heb, wat niet altijd makkelijk is. Ik weet wel waar ze naartoe gaat, en het zal ze aan niets ontbreken. Vaarwel 904239

De tosai showa van Momotaro is onvoorspelbaar zoals je kan zien op de foto en het filmpje. Huidkwaliteit is geweldig, het hi patroon onregelmatig, en het sumi onvoorspelbaar. Het sumi zal deze showa echter moeten maken, maar de bouw van de koi laat een goede toekomst zien. Deze toverbal herken je binnen een jaartje niet meer, en het zal spannend zijn om te zien hoe deze geëvolueerd is. vaarwel SH-V11-3162. Dit zijn weer 2 Momotaro die ons verlaten.

Ik kijk ondertussen naar buiten en zie dat de zon schijnt. De wind is gaan liggen en er heerst een beperkte rust. Hoop doet leven, en mijn hoop vandaag is om een plezierige barbecue te mogen houden, met een beetje zon, maar vooral zonder wind.

Ik mis wel een aantal kennissen en "vrienden", en dat vind ik bijzonder spijtig...

Meer afbeeldingen

Eindelijk een vaste thuis: afbeelding 1
Eindelijk een vaste thuis: afbeelding 2
Eindelijk een vaste thuis: afbeelding 3
Eindelijk een vaste thuis: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml