Eindelijk is mijn overkapping klaar

Eindelijk is mijn overkapping klaar

Ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Ik dacht eerst dat het nogal makkelijk te leggen was, nadien had ik wat problemen, maar uiteindelijk is de overkapping een feit.

Alles moest nog wel op maat gezaagd worden, luikjes erin geboord, kijkgaten voorzien, maar het resultaat is meer dan bevredigend.

Nadat ik de temperaturen deze morgen had genomen kan ik nog extra tevreden zijn. Alle vijvers waren tussen de 16.1° en 16.8° een opmerkelijk resultaat, want deze nacht was het niet koud, maar kwam het kwik niet boven de 12°.

De koi zijn ontzettend ontspannen en genieten van de rust die ze krijgen. Spannend is wel dat ik de koi eigenlijk gedurende 5 maanden niet meer echt kan zien. Ik kan ze wel in het oog houden, maar echt zien is er niet bij. Ik ben benieuwd of dit nog verrassingen in petto zal hebben in verband met eventuele groei. Ik weet wel dat ze supergezond en superfit de winter ingaan.

Ondertussen zijn we ook begonnen met de reorganisatie van de binnenbakken. We hebben de bakki showers op een andere plaats gezet, zodat je nu één grote open ruimte krijgt. Onze Willem van Veldhoven zal hiervoor een passend hekwerk maken, vergelijkbaar met buiten en dit geeft een geweldig ruimtelijk gevoel. De koi zitten lekker op 19° hierbinnen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml