En de strijd barst los.

En de strijd barst los.De zenuwen staan gespannen, de vaten beginnen vol te lopen en de eerste deelnemers zijn al gearriveerd.

Nog enkele dagen en velen zullen er gedesolussioneerd zijn, maar enkelen zullen zich van blijdschap geen raad weten.

De grootste koishow op aarde gaat bijna beginnen, en wij hebben 2 deelnemers in deze show. Niet de grootste, niet de kleinste, maar de middenmaat, maar wel 2 kanshebbers in mijn ogen.

Het zou natuurlijk tof zijn om te gaan lopen met een prijs, maar alle ogen gaan toch gericht zijn op de grote meisjes natuurlijk.

Het schijnt een grote strijd te worden met dit jaar een fikse concurrentie van veel grote mama's. Velen zijn verwachtte deelnemers, maar er zijn ook enkele onverwachte kapers op de kust, het is dus bang afwachten.

De grootste prijs heeft natuurlijk een geweldige impact op je bedrijf en de inspanningen die geleverd worden om aan te top te komen zijn niet gering.

Gewoonlijk gaat de prijs naar de grote jongens zoals een Sakai, Momotaro en een Dainichi en het zal dit jaar niet anders zijn.

Ik zal dit niet op de voet kunnen volgen, maar er is me beloofd om foto's en misschien filmpjes door te sturen die speciaal voor Interkoi zullen gemaakt worden. Op die manier is er toch nog een eigen touch.

Ik blijf mijn centjes nog altijd op de Kohaku van Dainichi Toyota zetten…


Meer afbeeldingen

Reacties