Even tijd voor de certificaten.

Even tijd voor de certificaten.Ik heb het verschrikkelijk druk op dit moment. Toch heb ik even tijd gevonden om de certificaten van de inmiddels bekende Yamamatsu tosai in te scannen.

Ik zet ze dan even allemaal samen, zodat iedereen ze netjes kan bekijken. Je kan ook zien dat Toshiaki een persoonlijke noot heeft gegeven in de vorm van een handtekening, dit op vraag van mij uiteraard. Dit geeft toch weer even de eigen touch aan een koi zoals deze. De vertaling van de Japanse tekst luid als volgt:

We hereby certify that this koi produced by our farm has inherited the utmost qualities of our bloodline. Accordingly, this certificate is evidence that this koi is our product and that we keep an ID registry of it in our offices.

We weten ondertussen ook dat Toshiaki Sakai zal jureren in Hilvarenbeek. Voor al die mensen die reeds een tategoi van Yamamatsu hebben aangeschaft, is het een unieke gelegenheid om hem hierover misschien aan te spreken. Je moet dan wel even een tolk meenemen die Japans kan. Misschien is het een goed idee als ik iemand kon vinden die Japans kan, want ik heb dit jaar voor de eerste keer een stand gehuurd op de Koi en vijverdagen 2009, en zodoende kunnen we er een gezellige boel van maken. Dus wie Japans kent....aanmelden maar.

Voor de personen die nog niet genoten hebben van de filmpjes:
903050
903051
903052
903053
903054
903055 - mijn favoriete kohaku
903056

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Ik zeg..bedankt luc!
stuk voor stuk fantastische koi..

Matthijs on 08/04/2009 18:41