Filmpjes geven toch een ander beeld.

Filmpjes geven toch een ander beeld.Het is in mijn ogen niet verstandig om een koi te beoordelen op een foto. Ik heb enkele filmpjes doorgekregen van een vriend van mij en speciaal voor mij gemaakt.

De reden waarom ik altijd een filmpje bij mijn koi zet, is dat men de koi kan zien zoals deze is, en dan het filmpje nog zo recent mogelijk. Koi veranderen, koi verbeteren, koi verslechteren…

Buiten de filmpjes is het natuurlijk ook belangrijk dat men de koi live ziet, want naar ik heb begrepen zijn er koi die deelnemen vatbaar zijn aan enkele minpuntjes die ze de hoogste prijs kan kosten.

Dit zijn de waarnemingen die mij ter ore komen: de SFF Kohaku heeft kortgeleden nog een minuscule cosmetische ingreep heeft ondergaan aan het oog, maar men weet niet of dit zal opgemerkt of meegenomen worden door de jury. Interessant om op te volgen.

Er is ook een klein probleem met de huidkwaliteit van de Dainichi Toyota. Misschien heeft het te maken met stress, en hopelijk zal het probleem opgelost zijn wanneer de jury begint met hun punten toe te kennen.

Wat mijn persoonlijke smaak betreft, kan de showa van Momotaro wel een goede showa zijn, maar hij heeft in mijn ogen totaal geen persoonlijkheid.

Hopelijk zal de conditie van alle koi in orde zijn, en de stemming zal heel dicht bij elkaar liggen. Vergeet niet de filmpjes te bekijken in HQ....enjoy

AJKS-movie-01

AJKS-movie-02

AJKS-movie-03

AJKS-movie-04

AJKS-movie-05

DS-OPN-03207

AJKS-movie-06

AJKS-movie-07

AJKS-movie-08

AJKS-movie-09

AJKS-movie-10

AJKS-movie-11Meer afbeeldingen

Reacties