Filmpjes van de Opensales koi

Filmpjes van de Opensales koiVandaag nog even de filmpjes van de opensales koi op de site getoverd en het doek van Huck laten zien.

Huck had graag de sfeer van Japan in zijn tuin gehaald. Omdat wij verleden jaar een groot aantal zeer mooie foto's van een park in Japan hadden meegebracht, werd deze foto gekozen om vergroot te worden op doek. Deze zal in een frame gespannen worden zodat het de tuin een mooi uitzicht zal geven. Doordat mijn zoon digitale prints zelf verzorgd is dit een bijkomende service die we aan onze klanten kunnen aanbieden.
Het doek van Huck is meer dan 4 meter lang. B-Sign kan het in iedere gewenste maat leveren.

Wat betreft de Tateshita Tosai Jumbo Koi.
Meerdere mensen vragen ons raad betreffende deze tosai die vrijdagavond in onze vijvers zullen verschijnen. Wij kunnen dit als volgt samenvatten: er zijn enkele koi bij die onze voorkeur genieten, maar het grootste gedeelte behoort in dezelfde kwaliteitscategorie, namelijk allemaal meer dan gemiddelde kwaliteitstosai...

Je moet het volgende in gedachten nemen, en dat is het feit dat het allemaal gegarandeerde vrouwtjes zijn, buiten ISA-20, wat een mooie man is. Het zijn allemaal gerenommeerde kwekers, of toch zeker niet van de minste, en alles klopt ongeveer aan de koi qua patroon.

Samengevat: goede body, goede lengte, goed kiwa en sashi, en keurig patroon. Hier en daar een uitschieter wat betreft kwaliteit, en dan denken wij aan de Torazo 9 en 10 en de Yamamatsu 10. Vanaf dan beginnen de persoonlijke voorkeuren te domineren, en dat zijn de koi die je vooral qua patroon aanspreken.

Als het verantwoord was en als we niet met levende have te doen hadden, zou ik bijna mijn hand in het vuur durven steken voor deze koi, zo zeker ben ik hier van. Niet te vergeten dat deze koi ook allemaal met certificaat komen, dat er nog 10 een mogelijkheid hebben om in de groeivijver door te groeien tot oktober 2011, en dat wij voor de volle 100% achter deze koi staan.

Onderschat de groeivijver niet. Tel gewoon 15-25 cm bij de koi, een gezonde body en een optimaal verblijf, en je zult versteld staan van de resultaten. Ik moet er nog even bijvermelden dat de filmpjes gecomprimeerd zijn, zodat de kwaliteit ook niet optimaal is. Verstandig is om zaterdag gewoon even te komen kijken en je oordeel te vormen.

Zaterdag is het koninginnedag, dus zal deze reeks ook de koninginnereeks kunnen genoemd worden, een toepasselijke naam.

Hoshikin 05
Hoshikin 06
Hoshikin 13 (optie)
Hoshikin 14
Hoshikin 15
Hoshikin 16
Hoshikin 24
Isa 06
Isa 20

Torazo 07 (optie)
Torazo 08
Torazo 09 (optie)
Torazo 10
Torazo 13
Torazo 14
Torazo 17
Torazo 25

Yamamatsu 01
Yamamatsu 02
Yamamatsu 04
Yamamatsu 10 (optie)

Takigawa 01
Takigawa 02

Reacties

4 reacties tot nog toe

Prachtige doek, een echte aanwinst Huck.
Trouwens, dit zou in geen enkele tuin misstaan.

willy on 26/04/2011 14:03

Mooi doek, een vraag hierover is het doek bestand tegen regen of moet het droog gehangen worden?

johan on 26/04/2011 20:13

Prachtig Huck! Wordt tijd dat ik daar eens kom kijken!
Mvg
Ton

Ton on 26/04/2011 22:37

Doek is regen en UV bestendig (5 jaar)

luc on 27/04/2011 07:38