Geen succes op de veiling dit keer

Geen succes op de veiling dit keer

Alhoewel onze biedingen iets hoger lagen dan normaal, hebben we geen goede veilingvis kunnen bemachtigen.

Ik heb nog geen bericht ontvangen over de prijzen van de vissen, maar het was te verwachten dat er hoge bedragen zouden geboden worden. De koi waren van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Momotaro was zo gewiekst om de veiling net na de Wakagoi show in te lassen, zodat er nog veel mensen uit alle landen, vooral de Aziatische, de veiling konden bijwonen als ze een dagje bleven overnachten. De meesten hebben hier ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Niet getreurd, want er komt weer een veiling aan in Mei, dus dan krijgen we weer een kans. Als er speciale verrassingen waren op de veiling dan zal ik dit in een volgend nieuwsitem vermelden.

De loterij is nog steeds actief maar zal vermoedelijk niet kunnen plaatsvinden. Ik heb in totaal 77 loten die verkocht zijn, dus blijven er nog 23 loten te gaan. Ik zal de loterij tot in het weekend actief laten, en zijn dan de overblijvende 23 loten niet verkocht, dan moet ik deze loterij helaas afblazen. De les die ik hieruit moet trekken ? De prijs van de koi mag niet te hoog zijn en het aantal loten beperkt, met een bedrag van 10-25 euro/lot. Tja, al doende leert men. Indien de deelnemers de loterij toch willen laten doorgaan zullen ze allen een lotje bij moeten kopen, of een alternatief geven. Ik wacht even af tot zondagavond.

Nog even melden dat er 101 koi gaan binnenkomen, waarvan 64 tosai (20-38 cm) - 30 nisai (50-60 cm) - 3 sansai (60 -75 cm) en 4 jumbo van +80. Niet de grote massa, wel de grote kwaliteit...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml