Genieten aan de vijver

Genieten aan de vijver

Mooie foto van iemand die graag bij interkoi komt mijmeren en dromen over mooie vissen.

Er werden vandaag flink wat koi gebowld. Mensen willen leren en genieten van de mooiheid van koi. Wij zijn wij om dat niet te gunnen. Ik heb er enkele foto's van gemaakt voor de thuisgroep, en voor de rest laten we ze weer de ganse week gerust.

De selectie van Marcel hebben we even gebowld en zijn verhuisd naar de grote Q-bak van 6 m³. Ik laat deze ondertussen helemaal groen worden. De rust zal ze goed doen, en als zijn vijver klaar is, zullen wij deze persoonlijk komen brengen....mits...

Waar wij nog steeds een zwak voor hebben is deze geweldige kindai showa waar ik nu alleen het hoofd van laat zien. De ontwikkeling is fenomenaal, zijn body word geweldig, een reus in wording. Niemand durft zich wagen aan deze koi die binnen enkele jaren zal stralen in je vijver. Wat ik persoonlijk zeer sterk vind aan deze kindai showa is zijn nu al te spotten Fukurin, een zeldzaamheid voor een showa. Dit is een meerwaarde bovenop zijn potentie.

Bovendien hebben we een volgende showa gespot die de moeite waard is om in "the flesh" te zien. Dit soort koi moet je even laten bowlen, dan zullen wij je uitleggen waarom hij zo goed is, en kan worden.

Filmpjes heb ik ook: De koi van Marcel, bestaande uit yamatoya kohaku, marudo kohaku, showa en kohaku momotaro en Otsuka oshiba.

Sanke en Showa die de moeite waard zijn

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml