Ginrin Selection

Ginrin Selection

Even terugkomende op het onderwerp van gisteren betreffende de ginrin showa van Taniguchi graag volgende opzet.

Op zaterdag 20 april, zal ik de 29 ginrin presenteren. Het is vooral te doen om te zien of deze ginrin goed evolueren en om te zien dat een goede ontwikkeling mogelijk is.

Om het geheel aanlokkelijk te maken en jullie niet op kosten te jagen, heb ik ik onderstaand systeem in elkaar gestoken, maar bekijk even enkele filmpjes:

ginrin showa

ginrin showa

een natte droom

Een groot probleem is altijd hoe je de verdeling zo eerlijk mogelijk toepast om iedereen tevreden te houden, en ik kwam op volgend idee: de eerste ginrin showa werd reeds verkocht aan 150 euro. Dit is dan ook de eerste keuze geweest. Ik heb nu nummers, van 1 naar 29 gekoppeld aan prijzen, op de volgende manier:

1- 145 euro

2- 140 euro

3- 135 euro

4- 130 euro

5- 125 euro

6- 120 euro

7- 115 euro

8- 110 euro

9- 105 euro

10- 100 euro

11- 95 euro

12- 90 euro

13- 85 euro

14- 80 euro

15- 75 euro

16- 70 euro

17- 65 euro

18- 60 euro

19- 55 euro

20- 55 euro

21- 55 euro

22- 55 euro

23- 55 euro

24- 55 euro

25- 55 euro

26- 55 euro

27- 55 euro

28- 55 euro

29- 55 euro

Je bent nu vrij om een nummer te kiezen die bepaald wanneer je aan de beurt bent om te kiezen. Wil je slechts 75 euro uitgeven, dan krijg je nummer 15, en ben je de 15de in rang om te kiezen uit de 19 aangeboden ginrin. In principe moet je je niet ongerust maken of de ginrin showa niet mooi genoeg is, want ze hebben allemaal wel iets. Deelname is in deze belangrijker dan de ginrin showa van je keuze. Bovendien probeer ik steeds mooie koi te selecteren.

Ik vond het een lumineus idee, waar iedereen in principe zo eerlijk mogelijk behandeld wordt. De eerste keuze betaald het meeste, de anderen betalen minder. Indien er mensen zijn die niet kunnen komen en die toch mee willen doen, nemen een nummer en geven dit aan mij of iemand anders door. Zij zullen dan hun keuze maken. De afspraak is wel dat de ginrin showa dezelfde dag, of de week erop volgend meegenomen worden.

Het enige wat ik verlang, of graag zou hebben, of op prijs zou stellen, is, om iedere paar weken in samenspraak een update te ontvangen over de ontwikkeling van deze ginrin showa, door middel van een foto en een filmpje van pakweg 20 seconden. Het is weinig werk en het opsturen is totaal geen probleem via het systeem dat ik toepas.

Liefst laat ik deze updates gecentraliseerd verschijnen, zodat de ontwikkeling goed te volgen is. Wie dus interesse heeft om mee te doen, kan me vanaf nu een mail sturen met de bijhorende nummer. Het bedrag dat bij deze nummer hoort moet op zaterdag 20 april afgerekend worden, of indien gewenst vooraf overgeschreven op de rekening.

In de mail vermeld je bovendien of je een nummer naar boven of beneden wenst indien er toevallig reeds een nummer is ingenomen. Voorbeeld. Iemand neemt nummer 5, wat overeenkomt met 125 euro. In je mail vermeld je "volgende naar boven" of "volgende naar beneden". Indien nummer 5 reeds ingenomen is, dan geef ik automatisch het volgend nummer naar boven of naar beneden aan de aanvrager. Ik hoop dat er geen gaten in het systeem zitten, want ik heb het goed doordacht.

Hopelijk krijg ik ook 29 mensen bijeen om aan dit miniprojectje mee te doen. De opzet is om de illusie te doorprikken dat een ginrin geen goede koi zijn. Ginrin kunnen geweldig mooi zijn, en alhoewel deze ginrin niet van topkwaliteit zijn, maar wel allemaal persoonlijk gehandpicked, wil ik proberen aan te tonen dat de aangeboden prijs/kwaliteit meer dan behoorlijk is, en dat zowel ginrin als doitsu in de lift komen in de verkoop.

Door een update van alle deelnemers te krijgen, krijgen we ook inzage in de ontwikkeling en is het een plezierig evenement. Ik zal in de reacties telkens vermelden welke nummer reeds ingenomen is. De datum van de mail geld ook als rangorde van een nummer bij gelijke keuze. Dus kies een nummer en geef me deze zo snel mogelijk door.

Ik heb ondertussen de koi gefilmd, en zal deze morgen in het nieuwsitem plaatsen.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml