Graag zon aub.

Graag zon aub.Het slechte weer speelt me wat parten op dit ogenblik. Ik heb zon nodig om te polyesteren. Dat probleem heb je natuurlijk niet met vijverdoek of dergelijke, maar tja...polyesteren geniet toch mijn voorkeur.

Ondertussen ben ik bezig om de "TRS" showers te installeren, zodat deze al kunnen indraaien voor de nieuwe bakken. Heerlijk gevoel deze "TRS" showers. Waarom TRS ? Omdat deze firma deze systemen op de markt heeft gebracht, en als alternatief dienen voor de duurdere roestvrij stalen bakki showers. Ze zijn betaalbaar en werken goed. Ze zien er niet zo goed uit als de roestvrij stalen bakki showers, maar het is het resultaat dat telt.

De vulling is idem als de vulling die ik binnen heb draaien en die werkt perfect . (Dit beoordeel ik aan de vissen.) De vullen bestaat voor 50% uit glafoam, een rotssubstantie die verkregen wordt uit de mengeling van glas en oesterschelpen, 25% uit Japanse oesterschelpen, en 25% KNS bio carrier of de tegenhanger van Caldness, maarr evengoed werkt.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Ja, zon...... Was dat ook maar iets dat op bestelling kon....
Denk dat we daar allemaal stiekum een beetje op hopen !

Joost Verbeek on 14/03/2008 09:14

In nederland schijnt altijd de zon.
Die bakki showers is toch wel mooi spul .
Groeten Rob

rob on 14/03/2008 10:28

Zon? Wat is dat? brrrrrrrrrr..... koud he?

ton on 15/03/2008 10:45

kont ik wil zon zonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn koud hollanda mennnn babaaaaaa

ikwilzon on 10/02/2009 11:33