Gratis CD Momotaro koi en Old Boy

Gratis CD Momotaro koi en Old BoyNu zal je je afvragen wat de titel met Momotaro koi en Old Boy met elkaar te maken hebben.

Maar dat is eigenlijk heel simpel. Een hobby van Maeda San is om oude sportwagens uit heel de wereld aan te kopen (hobby ?). Dit zijn niet de eerste de beste sportwagens, maar natuurlijk de echte nostalgische oldtimers uit de goede oude tijd.

Zelf heb ik er geen kaas van gegeten, want het interesseert me verder niet, maar ik weet wel dat de sportwagens volledig gedemonteerd en getransformeerd worden in sportwagens waarvan je denkt dat het nieuwe zijn. Naar prijzen zou ik niet vragen, tenzij je echt interesse hebt…

Als de jaarlijkse show van Momotaro plaatsvind, wat gewoonlijk in november is, dan wordt de showroom van Old Boy leeggemaakt, en worden de koi daarin tentoongesteld. Normaal zijn dit de koi van de veiling van mei die gereserveerd worden voor deze show. Ik heb hem zelfs eenmaal gewonnen met een kohaku, ik dacht in 2008. Dit jaar heb ik daar nog 3 koi ingezet, die je nu nog kan bewonderen in Arendonk.

Nu heb ik vandaag 100 CD’s aangekregen van Momotaro, waarin een film gemonteerd is van zijn koi, en zijn filosofie wat betreft de bakki showers, met mooie fotoshoots van de Momotaro koi farm, waarop tevens een film gemonteerd is over zijn sportwagens. Leuk om te zien, leuk om beter kennis te maken met de Momotaro koi farm en de familie Maeda. Een interview met Max van Singapore en Olav van Koibito staan er ook op, en een aantal mooie vissen, waarvan ik er enkele zeker herken.

Interkoi zou Interkoi niet zijn als ik deze CD’s niet gratis weg zou geven. Wel moet ik erbij zetten dat ik ze klaar zal leggen in Arendonk, en dat je ze gratis af mag komen halen. Ik ga voor niemand geen onderscheid maken, geen CD’s appart leggen of iets anders. Wie komt en vraagt, krijgt gratis een CD.

Tot morgen misschien...Reacties

4 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

ik zou graag in het bezit komen van zo'n DVD, want ik heb een liefde voor koi maar ook zeker voor auto's. ik zie me alleen niet op korte termijn in Arendonk zijn. wellicht heb ik het geluk dat wanneer ik er weer ben dat er nog 1 over is.

stephan on 14/01/2011 10:46

ik heb het gelezen...

luc on 14/01/2011 11:38

Luc,

Als pleegvader van een paar van je Koikids, zou ik toch heel graag het verzoek doen om de CD voor deze ene keer voor mij op te sturen.........

groetjes,

Peter

Peter van der Waals on 14/01/2011 15:03

Stephan, ik vind dat jij eigenlijk recht heb op zo een cd met die mooie kohaku van Momotaro die jij hebt aangeschaft. Ik hoop ook voor je dat je hem in je bezit krijgt.

marco on 14/01/2011 23:43