Gratis weggeven een succes.

Gratis weggeven een succes.Bij de actie voor het gratis filtermateriaal is weer gebleken dat het een grandioos succes was.

Er zijn nog een aantal zakken ter beschikking, vooral van KNS is er nog voldoende. Ik ben blij dat ik een boel mensen blij heb kunnen maken, en ik hoop ook dat zij er het nodige plezier aan kunnen beleven.

Ondertussen zijn al mijn filters nagekeken, problemen opgelost, maar vooral kleine veranderingen zijn er aangebracht om de kwaliteit van het water te optimaliseren. Zo werden er enkele fouten vastgesteld in de functie van de vortexen, die toch een groot probleem zouden kunnen veroorzaken.

We hebben de ganse week geploeterd, filters gezuiverd, gepoetst, met de hoge drukspuit rondgelopen, PVC gelijmd en kleine, maar slimme oplossingen bedacht om eventuele grote problemen tegen te gaan. Eens te meer is gebleken dat we door samen te brainwashen tot geweldige resultaten kunnen komen.

We gaan nu nog de nodige maatregelen nemen om deze kleine onvolmaaktheden ter verfijnen op een eenvoudige manier. Ik moet wel even toelichten dat het dank zijn het vernuft van Ben is, dat deze onvolmaaktheden naar boven zijn gekomen, en ik ben er hem heel dankbaar voor.

Het was een zware week, maar we zijn wel voldaan, en de kwaliteit van zowel het water, als voor de bedienig van de vijvers, is stukken verbeterd. Eens te meer bewijst het dat we toch plezier kunnen putten uit verbeteringen, ten koste van het hard labeur, waarna je een gelukzalige voldoening voelt voor de geleverde werken. Wat kan het leven toch mooi zijn, en vandaag ga ik extra genieten van mijn vissen. Bovendien is het kleurenpalet en spektabel in de binnenvijvers zo extreem hoog, dat je pijn aan je ogen krijgt van al dat moois….

Goe bezig interkoi, zoals Jack het zo opbeurend kan zeggen…

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Luc weer een mooi gebaar het gratis weggeven van filtermedia. wie goed doet, goed.... dit is wel een spreekwoord welke je op het lijf is geschreven.

voor wat betreft de verbeteringen. gaat hier ook nog een nieuwsitem aan gewijd worden? kunnen we wellicht allemaal een voordeeltje uit halen.

Luc, Ben en Rini jullie zijn een mooi team met elkaar die de koihobby telkens een graadje hoger brengen voor hobbyisten zoals mij.

ik ben jullie hier zeer dankbaar voor.

veel succes en plezier vandaag!

Stephan en Joyce

Stephan on 18/09/2010 08:11

Mooi gezegd stephan,als team moet je fucioneren ,alleen ben je helemaal niets.
zoals Luc zo mooi zegd ,door met het hele team en koivrienden regelmatig te brainwashen ,kunnen we allen steeds een beetje bijleren en dat alles ten goede van onze levende juwelen en dat is uiteidelijk waar het allemaal om gaat .

Groetjes Ben.

Ben Doorakkers on 18/09/2010 10:04

Groot gelijk ! Zo heb ik ook al mijn steentje bijgedragen aan beginnende koiliefhebbers door mijn vorige filters en zelfs koi weg te geven. Het is altijd leuk om te zien hoe dat geapprecieerd wordt door de mensen :)

Jeroen on 18/09/2010 12:44

Luc,dikke merci voor het materiaal.dit bespaard mij volgend jaar een hoop centjes.
En zoek maar mooi verder naar de ideale manier van filteren,dit zou voor vele een boel ellende besparen.
Ben,ik vond het knap van je hoe je verder werkte dit terwijl er drie man op je handen stonden te zien:)

Johan on 18/09/2010 13:15